Коучинг програми от Център по мениджмънт

Коучинг програми от Център по мениджмънтКоучинг програмите на Център по мениджмънт имат за цел да постигнат конкретен устойчив резултат за участниците в определената област. Работата по програмите е изцяло чрез коучинг подход и е фокусирана върху промяна на база осъзнаване, целенасочен избор и активно действие. Именно затова ефектът от програмите е дълготраен и устойчив.

Едно от най-важните неща за коучинг процеса е, че коучът работи с клиента в абсолютна увереност, че клиента притежава целия му необходим ресурс и потенциал да се справи с предизвикателството пред което се намира или да постигне целта, която иска. Това доверие в силите на клиента съчетано с мощни техники за освобождаване от ограничения и откриване на решения прави коучинг програмите на Център по мениджмънт уникален инструмент за личен растеж и развитие.

Продължителността на програмите зависи от конкретната цел. Темите и целите на програмите са така подбрани, че да окажат възможно най-широк ефект върху целия живот на човека. Преминаването през определена коучинг програма на Център по мениджмънт, клиентът не само ще постигне конкретните цели в нея, но и ще отключи своя потенциал за много от другите области на живота си.

Всички програми се осъществяват в следните форми:

  • Онлайн индивидуално
  • Онлайн групово
  • Лице в лице индивидуално
  • Лице в лице групово

 

КОУЧИНГ ПРОГРАМИ

Коучинг програма Създай своята най-добра версия

Цели на програмата: Целта на програмата е всеки от участниците да достигне до най-автентичния и успешен образ на самия себе си.

Само след пет седмици вие ще имате изградена вашата лична визия за бъдещото ви АЗ и ще отключите потенциала си за нейното постигане.

Продължителност: 5 седмици

Вижте повече

 

 

 

Коучинг програма Да се справим със страховете си

Цели на програмата: Да получите методика, чрез която да се справяте със страховете си, така че да не ви ограничават да постигате целите си.

Да се освободите от един свой страх.

Продължителност: 6 седмици

Вижте повече

 

 

 

 

Коучинг програма Освобождаване от навик, който ни ограничава

Цели на програмата: Да получите инструменти, чрез които ще можете да се справяте в бъдеще с всеки навик, който ви ограничава.

Да се освободите от един ограничаващ ви навик.

Продължителност: 7 седмици

Вижте повече

 

 

 

 

Водещ на програмите:

Диана Господинова – Сертифициран лайф и бизнес коуч, висш мениджър с практика в производствени и търговски предприятия, консултант по бизнес управление с над 13 години практика, управител на Център по мениджмънт, онлайн предприемач създател на „Мениджмънт академия”, асоцииран член на Международния институт по коучинг и менторство, член на Коучинг асоциация България и член на Управителния съвет на Търговско-промишлена палата Стара Загора.

Гаранция от Център по мениджмънт

гаранцияВ случай, че след програмата и месеца за подкрепа след нея, не успеете да се освободите от страха, върху който сте работили, Център по мениджмънт поема ангажимента да ви възстанови парите. Предлагаме тази гаранция, защото сме сигурни, че инструментите, които са включени в програмата, наистина работят. Единственото изискване към вас ще е просто да ги прилагате.

 

 

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *