КОУЧИНГ КЛУБ

Онлайн програма, която ще ви помогне да вземате по-добри решения и да реализирате потенциала си.

Отключете и реализирайте
потенциала, който имате!

Вие сте единствения човек в света, от който зависи вашето щастие и успех.

Развитието на вашите умения отключва пред вас неподозирани възможности, помага ви да вземате по-добри решения и повишава радостта в живота ви. Повечето хора се оставят на течението, позволяват на други хора и обстоятелства да определят действията им. Вие можете да изберете да сте различни. Сами да определяте посоката и какво ще се случва в живота ви.

В Коучинг клуба ще развиете умения, които ви позволят вие да сте сценариста, режисьора и главния герой в собствения си живот т.е. човекът от когото зависи всичко. Освен това с тази програма ще преодолеете вътрешните препятствия, които ви пречат да постигате каквото искате.

Емоциите не ни създават проблеми, а ни показват правилния за нас избор

Много хора потискат емоциите си, смятат, че те са нещо вредно, просто защото не знаят как да ги използват, как да боравят с тях по полезен начин.

Ефекта от това е, че загубват радостта и цветовете в живота си. И ако продължат да го правят достатъчно дълго, разрушават взаимоотношенията си с другите и здравето си.

Решението на този проблем е да знаете как разпознавате емоциите си, как да боравите с тях, да имате подходящи стратегии и „торба“ с трикове за действие в различни емоционални ситуации, така че да сте уверени, че емоциите ще ви помагат, а няма да ви пречат. И тогава ще знаете как и ще можете да бъдете щастливи независимо от обстоятелствата около вас.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В КОУЧИНГ КЛУБА

С програмата на Коучинг клуба ще се научите да вземате решения, които са истински добри за вас и ще разбирате по-добре себе си

В интернет е пълно със съвети как да бъдете щастливи и успешни.

 • При търсене в Гугъл „Как да бъда щастлив“ намираме 2 430 000 резултата за около 3 секунди.

 • При търсене „Как да бъда успешен“ намираме 656 000 резултата

 • А за „Как да променя навиците си“ – 75 800 резултата

И много от показаните статии са наистина ценни. Знанието е напълно достъпно.

Защо тогава има толкова много хора, които се чувстват нещастни, уморени, стресирани и едва се справят с живота си?

Защото промяната на установени модели на поведение и навици е трудна.

Най-вече защото трябва да „надхитриш“ собственото си съзнание и да се накараш да действаш по нов начин, въпреки,че ти е много по-лесно да действаш по стария, познат и удобен за теб начин.

Битката е между старото – познатото, лесното, автоматизираното, но не особено полезно поведение и новото – трудното, неизвестното, неудобното, несигурното, но желано поведение.

Учудени ли сте защо старото печели повечето пъти? Аз не съм.

Ако обаче:

 • Знаете как работи съзнанието ви,
 • Използвате подход, чрез който успявате да избегнете директния сблъсък между старо и ново поведение,
 • Намирате действия, които вземат най-доброто от старото ви поведение и го надграждат с ново положително поведение,
 • Имате професионална подкрепа през целия процес на промяна,

тогава трудните промени стават не само възможни, но и лесни.

Представете си, че:

 • Искате да откажете цигарите, но продължавате да пушите
 • Искате да изкачвате планини, но се страхувате от нараняване и това ви спира
 • Искате да имате добри взаимоотношения с партньора си, но непрекъснато се карате с него
 • Искате да говорите спокойно пред публика, но се притеснявате да представите себе си
 • Искате да се чувствате стойностни, но се срамувате от себе си
 • Искате да се измъкнете от работа, която ви задушава, но не намирате смелост да го направите
 • Искате да сте добра майка, но непрекъснато чувствате, че все едно се проваляте
 • Искате да стартирате собствен бизнес, но се тревожите как ще се справите и това блокира действието ви

Това са реални ситуации и промени, които участниците в Коучинг клуба през 2019 са искали да направят и все не са успявали преди да се включат в програмата.

Сега желаните резултати са факт за тях, а саботиращото поведение е само спомен. И то още преди да приключи работата им по годишната програма на Клуба.

Някои от промените се случиха още първия месец, други на четвъртия, а други на осмия месец на програмата. Може би ще решите, че това са твърде дълги периоди.

Нека ви попитам „От колко години пушите?“ Обикновено отговорът за пушачите е „отдавна“ -10,15, 20 години. Или „Колко години стоите на работа, която не ви удовлетворява?“ – възможно е да ми отговорите 3,5 или 10 години. „А от кога започнахте да се карате с партньора си?“ – може би две години след като се оженихме… Отговорите са много и разнообразни, но общото е, че ограничаващите модели на поведение продължават с години.

Нещата, които ни блокират да направим промяната са вътре в нас и обикновено са саботиращи вярвания и заучени модели на реакция и поведение създадени в детството ни. Така че можете да сте в техен плен наистина много години, дори в целия си живот досега.

Сега съпоставете три, пет или десет години от живота си, в които не постигате това, което искате с три, пет или осем месеца, за които променяте това, което ви пречи и отключвате потенциала си. Може би сегапродължителността на програмата няма да ви се стори толкова дълга.

Още повече, че задачите ще ви отнемат не повече от 15 минути на ден.

Програмата на Коучинг клуба е необикновено ефективна защото съчетава коучинг подход с познание за емоционалната интелигентност и инструменти от позитивната психология.

Коучинг подходът

ви помага да разберете себе си, да разберете защо правите това, което правите, кои са вътрешните ви спирачки, какво е най-доброто за вас самите решение, как можете да използвате силните си страни, за да изградите за себе си живота, който желаете.

Емоционалната интелигентност

ви помага да разбирате по-добре своите емоции и състояния, да редуцирате вътрешното си напрежение и стрес, да се справяте с предизвикателните ситуации в живота си по положителен начин и да изграждате качествени взаимоотношения с останалите хора.

Инструментите на позитивната психология

са в програмата, за да ви помогнат да осъществите промяната бързо и по подкрепящ за вас самите начин.

Докато работите по програмата на Клуба, промяната в живота ви се случва постепенно без принуда, без болка, без правене на неща, които не желаете. И това е възможно благодарение на съчетаването на тези три елемента.

Освен това в Коучинг клуба повишавате своята емоционална интелигентност, която е основния фактор водещ до успех в живота.

Като дългогодишен консултант по мениджмънт и коуч винаги се стремя към ефективност т.е. с едно действие да постигам колкото може повече резултати. Програмата на Коучинг клуба е изградена на този принцип и съм се погрижила да получите много по-голяма стойност отколкото парите и времето, които ще инвестирате.

Единственото, което се изисква от вас е да отделяте по 15 минути на ден за да работите със самите себе си. И това е достатъчно, за да трансформирате живота си в живота, който искате да живеете.

Как става това?

Накратко: В четири стъпки променяте начина, по който мислите и реагирате

и започвате да вземате много по-добри решения в живота си…

Стъпка 1

Правим преглед на настоящото ви положение и формулираме какво искате да постигнете

Стъпка 2

Изследваме препятствията, които ви пречат и блокират действието ви и ги разрешаваме

Стъпка 3

Изграждаме нови модели на мислене и стратегии за действие, които са най-подходящи лично за вас

Стъпка 3

Запознаваме се с инструменти за промяна и ги прилагаме на практика за конкретните цели, които имате

Ето какво ще правим заедно…

 • Програмата на Коучинг клуба се състои от 12 теми, по една тема за всеки месец.
 • Всеки ден ще получавате вдъхновяващ имейл, който включва и едно до 3 минутно видео със задачата за деня. Изпълнението на задачата ще ви отнеме не повече от 15 минути.
 • Всеки месец ще имате по един уебинар на живо, в които ще се запознавате с мощни инструменти за промяна и които да приложите веднага, за да постигнете месечната си цел.
 • По време на уебинарите можете да задавате въпроси и да обсъждаме ваши реални казуси.
 • Записите на уебинарите се качват в базата данни на Коучинг клуба и като членове на Клуба имате постоянен достъп до тях. Така че и да не успеете да присъствате на живо няма да пропуснете нищо.
 • Получавате достъп до цялата база данни на Коучинг клуба, която включва записи на всички проведени до момента уебинари, допълнителни обучителни видеа, статии, списъци, упражнения, казуси, работни формуляри, инфографики, инструменти и тестове.
 • Можете да задавате своите въпроси по имейл във всеки един момент докато работите по програмата и получавате насоки и подкрепа от професионален коуч веднага.
 • С каквото и предизвикателство да се сблъскате през този период в живота си, ще можете да получите навременна професионална подкрепа, така че да се справите по възможно най-добрия начин.

Програмата на Коучинг клуба ви помага да отключите потенциала си и да промените живота си лесно и неусетно, в добра компания и с непрекъсната подкрепа.

Ето как точно протича програмата и върху какво ще работите…

Модул 1 Какво искаш?

В този модул ще се научите да формулирате цели, които да ви мотивират и да са обвързани с най-важните за вас неща. Ще създадете своя план за следващата година.

Модул 2 Постигай резултати

Ще научите от какво зависи дали постигате резултати в живота си и ще видите себе си като успешния човек, който можете да бъдете.

Модул 3 Опознай вътрешната си игра

Ще опознаете себе си по-добре и ще започнете да разбирате какво се случва във вас когато нещо ви въздейства.

Модул 4 Обичай и уважавай себе си

Ще се научите да уважавате себе си и да се отнасяте с любов и грижа към прекрасния, човек, който всъщност сте.

Модул 5 Положителни състояния

Ще научите как да се въвеждате в ефективни състояния, от които можете да постигнете много повече отколкото сте си представяли.

Модул 6 Движещата сила на емоциите

Ще разберете своите емоции, как те ви задвижват и как можете вие да им влияете, за да вземате по-добри решения в емоционално наситени ситуации.

Модул 7 Съзидателната и разрушителна сила на мислите

Ще откриете обичайните си модели на мислене и начините, чрез които мислите ви подпомагат или ви саботират и ще се научите да преодолявате препятствията, които ви създават.

Модул 8 Управлявайте себе си, заради самите себе си

Ще се научите да задвижвате своята решителност и воля за постигане на нещата, които искате и да изграждате своето устойчиво поведение за постигане на успех.

Модул 9 Напрежението не ви е нужно

Ще разберете от къде идва стресът ви, ще се научите да го намалявате и да оставате спокойни независимо от външните въздействия в живота ви.

Модул 10 Действайте мотивирано

Ще откриете дълбоките източници на вашата мотивация и ще се научите да се мотивирате, в моментите, когато това ви е наистина нужно.

Модул 11 Избирайте мъдро

Ще повишите качеството на своите решения, като се научите да избирате възможностите, които са в синхрон с вас самите.

Модул 12 Помогни си сам

В последния модул на програмата ще се научите как сами да си помагате, ако се сблъскате с препятствия и предизвикателства в пътя си напред. Това са умения, които увеличават личната ви сила.

Какво ще можете да правите след като приключите програмата на Коучинг клуба?

Ще си поставяте добри за вас самите цели
Ще постигате резултатите, които искате
Ще знаете, кои са вашите ефективни състояния и как да се въведете в тях
Ще уважавате и цените себе си и ще сте станете по-уверени
Ще използвате емоциите си, за да вземате по-добри решения
Ще използвате мислите си, за да се подкрепяте, а не да се саботирате
Ще сте се освободили от свои ограничаващи вярвания
Ще ви е по-лесно да спазвате обещанията си и пред себе си и пред другите
Ще сте намалили значително напрежението в живота си
Ще можете сами да се мотивирате за действие
Ще можете лесно да разбирате, кои решения са добри за вас и да избирате тях
Ще можете да помагате сами на себе си в трудни моменти
Ще започнете да разбирате по-добре другите хора
Ще се подобрят взаимоотношенията с хората в живота ви
… и ще започнете да се радвате повече на живота си….

Ако всичко това ви звучи като нещо, което искате за себе си, тогава вижте ценовите възможности и се регистрирайте, като изберете най-подходящия за вас.

Отзиви

Цена

Изберете пакет, кликнете на бутона и след това посочете метод на плащане. След направена поръчка, разполагате с 4 работни дни да извършите плащането.

Гаранция за удовлетвореност

Гаранция за вашите пари от Център по мениджмънт

При подготовката на всяка програма на Център по мениджмънт даваме най-доброто от себе си в стремежа си да ви бъдем максимално полезни.

Въпреки това, ако – поради каквато и да е причина – вие не сте доволни от програмата, в която сте се включили, имате нашата гаранция, че ще ви възстановим пълната сума на таксата за участие, която сте заплатили, без да ви задаваме въпроси.

Достатъчно е да го заявите до 30 дни от извършване на плащането.

Кога започва програмата на Коучинг клуба?

Когато вие прецените. Всички материали са достъпни веднага след включването ви в Клуба. 

Сега обаче е много подходящ период, за да направите подарък на себе си и да превърнете предстоящата година в най-успешната си година до момента. Година, в която ще си позволите да се превърнете в човека, който винаги сте знаели, че можете да бъдете. За мен ще е удоволствие да ви бъда партньор и да ви подкрепям по вашия път на личностна промяна.

Често задавани въпроси

Какво ще се случи след като се абонирам?

След като вашето плащане постъпи по нашата сметка, ще получите имейл с указания. Достъпът до програмата става през сайта www.mcentersz.com с потребителското име и парола, които сте използвали при създаването на поръчката.

Колко време ще имам достъп до материалите?

Членството в Коучинг клуба може да бъде с продължителност 1 месец, 6 месеца и 12 месеца. Достъпът до материалите зависи от това какъв план за присъединяване сте избрали.

Ако не успея да присъствам на уебинарите на живо, ще има ли запис?

Всички уебинари се записват и до два дни се качват в платформата. Имате достъп до всички проведени уебинари от старта на Коучинг клуба до момента.

За какви личностни промени е подходяща тази програма?

Програмата е подходяща за всякакви личностни промени, които зависят само и единствено от вас. В програмата ще развиете умения как да управлявате самите себе си, така че да постигате това, което искате. И с тези умения вие ще можете да осъществите всички желани от вас промени.

Ако имам въпроси към кого мога да се обърна?

Докато работите по програмата на Коучинг клуба вие имате постоянната подкрепа на дипломиран коуч,  с който можете да обсъждате всички въпроси по съдържанието на програмата и пътя, който изминавате. През 2021 година вашият партньор ще бъде Диана Господинова – дипломиран коуч, сертифициран специалист по емоционална интелигентност и консултант по мениджмънт. Можете да се свържете с нея на имейл: dgospodinova@mcentersz.com

Обещавате ли, че ще постигна промяната, която искам?

Програмата е създадена така, че да ви преведе внимателно през дълбоки личностни промени, но единственият човек от когото зависи дали ще постигнете промяната, която искате, сте самите вие. Ако съзнателно правите всички стъпки от програмата ви обещаваме, че ще бъдете изненадани от промяната, която ще настъпи в живота ви в положителен смисъл. Заявяваме с увереност това, заради реалните постижения на досегашните участници в програмата. Една малка част от тях можете да видите в отзивите на тази страница.

Имате още въпроси?

Пишете ми на имейл: dgospodinova@mcentersz.com

Или се обадете на: 0898 92 64 76

 

Превърнете 2021 най-успешната година в живота си!

Включи се в клуба сега, докато е на тази цена и си дай възможността да отключиш потенциала си и да подобриш качеството на решенията си.