Нашата история

Цифрите говорят най-добре.

15
ГОДИНИ
1500
ОБУЧЕНИ ХОРА
100
УСПЕШНИ КОНСУЛТАНТСКИ ПРОЕКТИ
41
АВТОРСКИ ОБУЧИТЕЛНИ ПРОГРАМИ

“Вярвам в творческия потенциал и неограничените възможности на всеки човек. Ние ви помагаме да ги отключите и да постигнете мечтите си.”

Диана Господинова, Коуч за лична ефективност

Кои сме ние

Център по мениджмънт е малка специализирана компания, която предлага комплексни решения за обучение и развитие на личността. Програмите, обученията и услугите ни са в две основни области и със следните основни цели:

  1. Самопознание и самоуправление – да помогнем на хората да постигнат всичко, което искат, като правят осъзнати избори и вземат по-добри решения в живота си.
  2. Лидерство и развитие на хората в организациите – да помогнем на лидерите в организациите да отключат истинския  потенциал на хората и да го ангажират в постигане на целите на фирмата.

В какво вярваме

Вярваме, че хората са най-ценния ресурс и за самите себе си и за организациите, в които работят и инвестицията, която прави разликата между успелите и неуспелите, щастливите и нещастните, удовлетворените и неудовлетворените хора е инвестицията в самите хора.

Вярваме, че успеха на човек зависи от уменията му да управлява себе си по най-положителния за него самия начин.

Вярваме, че успеха на бизнеса зависи от лидерството и уменията на мениджмънта да развива и ангажира за целите на бизнеса максималния потенциал на хората.

Да се запознаем

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за вас.
1-1

Диана Господинова

Коуч, лектор, автор, управител
Мая Николова

Мая Николова

Психолог, кариерен коуч
Описание -Стефания Иванова

Стефания Иванова

Дигитален маркетолог, Content Creator

Вижте какво казват другите за нас

Антония

Антония

За уебинар Как да останем фокусирани в своите цели

Много Ви благодаря Диана. Благодарение на вашите уебинари, напредвам много. Следя вашите препоръки от повече от година. Съветите ви са безценни, успяхте да ме фокусирате и изстреляте в пътечката за бегачите. Бъдете здрава и все така отваряйте очите на хората.

jani

Жани

За коучинг сесия по скайп

“Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”

katrin

Катрин Прентис

За професионалните качества на Диана Господинова като коуч

Като ментор в програмата, с удоволствие отбелязвам, че г-жа Диана Господинова е професионалист с високо ниво на самосъзнание. Като коуч тя притежава умението да слуша на много високо ниво и да усеща дори това, което клиентът не казва, като с непоколебима елегантност фокусира целия процес върху интересите и дневния ред на клиента и  му помага успешно да постигне цели си.

Нейните ключови умения като коуч, съчетани с експертните и знания и опит в областта на управлението я правят забележителен актив за всеки лидер или екип, който ще се възползва от таланта и като коуч. Вътрешният и чар и ерудиция правят работата с нея не само професионално удовлетворяващо преживяване, но и гарантирано удоволствие.

Нина Йорданова

За уебинар Преглед на резултатите

Здравейте, Диана (и компания),

Искам да изразя мнението си за уебинара от 18/12/18. Беше изключително интересно и полезно.

Един от примерите, с които работихте беше от попълнената от мен анкета преди това, и беше изключително полезно да чуя нещата, които споделихте и идеите, които ми дадохте. Често си правя списъци и си водя Планер, което ми върши страхотна работа, за да организирам деня си, но Вашият подход е наистина по-задълбочен и аналитичен, а в същото време е достатъчно семпъл. Имам предвид, че не изисква допълнителна подготовка или знания, само да сме честни сами със себе си.

Накратко, мисля че, макар и съвсем случайно (ама наистина случайно), попаднах на едно малко съкровище, от което смятам да се възползвам през следващата 2019 година.

Ganka Petrova

Ганка Петрова

За уебинар Пътят на емоцията по време на конфликта
pavlina

Павлина

За коучинг сесии на живо

“Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”

vania

Ваня

За инициатива Коучинг уикенд

“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!”