Нашата история

Цифрите говорят най-добре.

15
ГОДИНИ
1500
ОБУЧЕНИ ХОРА
100
УСПЕШНИ КОНСУЛТАНТСКИ ПРОЕКТИ
41
АВТОРСКИ ОБУЧИТЕЛНИ ПРОГРАМИ

“Вярвам в творческия потенциал и неограничените възможности на всеки човек. Ние ви помагаме да ги отключите и да постигнете мечтите си.”

Диана Господинова, Коуч за лична ефективност

Кои сме ние

Център по мениджмънт е малка специализирана компания, която предлага комплексни решения за обучение и развитие на личността. Програмите, обученията и услугите ни са в две основни области и със следните основни цели:

  1. Самопознание и самоуправление – да помогнем на хората да постигнат всичко, което искат, като правят осъзнати избори и вземат по-добри решения в живота си.
  2. Лидерство и развитие на хората в организациите – да помогнем на лидерите в организациите да отключат истинския  потенциал на хората и да го ангажират в постигане на целите на фирмата.

В какво вярваме

Вярваме, че хората са най-ценния ресурс и за самите себе си и за организациите, в които работят и инвестицията, която прави разликата между успелите и неуспелите, щастливите и нещастните, удовлетворените и неудовлетворените хора е инвестицията в самите хора.

Вярваме, че успеха на човек зависи от уменията му да управлява себе си по най-положителния за него самия начин.

Вярваме, че успеха на бизнеса зависи от лидерството и уменията на мениджмънта да развива и ангажира за целите на бизнеса максималния потенциал на хората.

Да се запознаем

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук за вас.

1-1

Диана Господинова

Коуч, лектор, автор, управител

Мая Николова

Психолог, кариерен коуч
Lidia2

Лидия Тодорова

Консултант УЧР

Вижте какво казват другите за нас

Лъки ЕООД

За проект за разработване на бонусна система
Специалистите от Център по мениджмънт имат собствен, ефективен стил на работа, които ги отличават от конкурентите на пазара. Благодарение на професионалното отношение на Център по мениджмънт разработването на бонусната  система се оказа печеливша стратегия при повишаване на мотивацията и подобряване на атмосферата в търговския отдел.
Павлина

Павлина

За коучинг срещи на живо
“Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”
жани

Жани

За коучинг сесия по скайп
“Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”  
Ваня

Ваня

За инициатива Коучинг уикенд
“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!” 
цвети

Цвети

За програмата на Коучинг клуба
“Твоята програма е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си. Върнах себе си на себе си. Върнах си силата. Своето самоуважение. Своята увереност. Желание за живот. Толкова съм развълнувана, че не мога да намеря толкова силни думи, с които да опиша това, което чувствам. Четири месеца, а в мен и живота ми има тотална промяна. Няма думи, с които да изразя своята признателност към теб. Благодаря ти, че те има. Благодаря ти, че си до мен и ме подкрепяш. Благодаря ти за вдъхновението, за нежното, мило и топло отношение. Щастлива съм, че те познавам. Ти си моето вдъхновение!”
татяна

Татяна

За обучение Емоционална интелигентност
“Искам и да изкажа огромната си благодарност, признателност и обич, които предизвика у мен с подкрепата, споделянето и насоките си. Думите не стигат… “
Павлинка

Павлина

За тест Личностни характеристики
“Много интересно изследване на моята личност получих , за което благодаря. Има фактори , които знаех , но има и такива които направо си мисля , че трябва да имаш гадателски способности за да ги откриеш . Много съм впечатлена. Сега си пожелавам да намеря отговорите и на въпросите под всеки фактор и тогава наистина ще задълбоча себепознание, което се оказва много дълбоко. Благодаря ви !”