Oops...
Slider with alias home-university not found.

ARTSUW

ARTSUW

ARTSUW

ARTSUW

ARTSUW

ARTSUW

Welcome

university
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.

Read More

Events

Create your free account now and get immediate access to 100s of online courses.

  The best theme for university

  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

  6735
  ENROLLED STUDENTS
  59
  LESSONS
  243
  5 STARS RATING
  35
  VIDEO

  Trusted by over 6000+ students

  Join our community of students around the world helping you succeed.

  What People Say

  How real people said about Education WordPress Theme.

  Антония

  Антония

  За уебинар Как да останем фокусирани в своите цели

  Много Ви благодаря Диана. Благодарение на вашите уебинари, напредвам много. Следя вашите препоръки от повече от година. Съветите ви са безценни, успяхте да ме фокусирате и изстреляте в пътечката за бегачите. Бъдете здрава и все така отваряйте очите на хората.

  jani

  Жани

  За коучинг сесия по скайп

  “Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”

  katrin

  Катрин Прентис

  За професионалните качества на Диана Господинова като коуч

  Като ментор в програмата, с удоволствие отбелязвам, че г-жа Диана Господинова е професионалист с високо ниво на самосъзнание. Като коуч тя притежава умението да слуша на много високо ниво и да усеща дори това, което клиентът не казва, като с непоколебима елегантност фокусира целия процес върху интересите и дневния ред на клиента и  му помага успешно да постигне цели си.

  Нейните ключови умения като коуч, съчетани с експертните и знания и опит в областта на управлението я правят забележителен актив за всеки лидер или екип, който ще се възползва от таланта и като коуч. Вътрешният и чар и ерудиция правят работата с нея не само професионално удовлетворяващо преживяване, но и гарантирано удоволствие.

  Нина Йорданова

  За уебинар Преглед на резултатите

  Здравейте, Диана (и компания),

  Искам да изразя мнението си за уебинара от 18/12/18. Беше изключително интересно и полезно.

  Един от примерите, с които работихте беше от попълнената от мен анкета преди това, и беше изключително полезно да чуя нещата, които споделихте и идеите, които ми дадохте. Често си правя списъци и си водя Планер, което ми върши страхотна работа, за да организирам деня си, но Вашият подход е наистина по-задълбочен и аналитичен, а в същото време е достатъчно семпъл. Имам предвид, че не изисква допълнителна подготовка или знания, само да сме честни сами със себе си.

  Накратко, мисля че, макар и съвсем случайно (ама наистина случайно), попаднах на едно малко съкровище, от което смятам да се възползвам през следващата 2019 година.

  Ganka Petrova

  Ганка Петрова

  За уебинар Пътят на емоцията по време на конфликта
  pavlina

  Павлина

  За коучинг сесии на живо

  “Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”

  vania

  Ваня

  За инициатива Коучинг уикенд

  “Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!” 

  Subscribe now and receive weekly newsletter with educational materials, new courses, interesting posts, popular books and much more!

  [mc4wp_form id=”3101″]

  OUR GLOBAL PARTNERS