Коучинг услуга “Моята емоционална интелигентност”

Коучинг услуга "Моята емоционална интелигентност"1. Защо е важно да знам нивото на емоционалната си интелигентност?

Емоционалната интелигентност е способността да разпознаваме и да разбираме емоциите – нашите и на другите и умението ни да се справяме с тях по един продуктивен и положителен начин. Емоционалната интелигентност определя до голяма степен по какъв начин мотивираме себе си за действие и постигане на резултати, както и способността ни да се поставим на мястото на другия и да разберем неговите емоции.

Познанието на нивото и аспектите на емоционалната ни интелигентност е изключително полезно, защото ни дава възможност да повишим собственото си ниво на социална адаптивност и да развием способността си да взаимодействаме с хората, като изразяваме себе си и разбираме емоциите на другите.

Множество изследвания доказват, че хората с висока емоционална интелигентност са значително по-успешни при своята реализация в професията и в живота, така че си заслужава да обърнем внимание на този аспект от личността си.

2. Как да разбера собственото си ниво на емоционална интелигентност?

За измерване на емоционалната интелигентност “Център по мениджмънт” използва един от най-качествените и обхватни инструменти – теста за емоционална интелигентност на Psychtests – ARCH Profile. Това е организация, която има над 15 години опит в разработка на психологически тестове и притежава множество инструменти разработени от екип психолози при прилагането най-строгите научни методи и подложени на мащабни проучвания за валидиране и надеждност. Клиенти на Psychtests – ARCH Profile са организации като Sisco, Macdonalds,BBC, Yahoo!,P&G и др.

Психолозите и коучърите в екипа на “Център по мениджмънт” са на ваше разположение, за да изследват задълбочено и професионално емоционалната ви интелигентност и да ви помогнат да я развиете така, че да постигнете успешна реализация в различните области на живота си.

3. За какво мога да използвам тази информация?

Възползвайки се от тази услуга вие ще получите информация:

  • Какво е нивото на вашата емоционална интелигентност
  • Как се справяте със ситуации като вземане на решения, разрешаване на конфликти, самоконтрол, самомотивацията и още много други
  • Какво е нивото ви на гъвкавост и адаптивност в различни ситуации
  • Как да повишите емоционалната си интелигентност
  • Кои са бариерите, които блокират вашата себереализация

4. Какъв е процесът, през който трябва да премина?

Услугата се състои от два елемента – тестване и коучинг.

Тестване

При заявяване на услугата ще получите достъп до един от най-качествените и утвърдени тестове за изследване на емоционалната интелигентност на – Psychtests – ARCH Profile.

Попълването на теста, ще ви отнеме от 45 минути до 1 час в зависимост от темпото, с което работите.

След попълването на теста ще получите доклад с описание на нивото на всички аспекти на емоционалната ви интелигентност и препоръки как да използвате тази информация.

Коучинг

Коучингът се осъществява след като сте се запознали с резултатите от теста в доклада. Провежда се една коучинг среща по Skype, в удобно и за двете страни време. Продължителността на срещата е 1 час и има за цел да подпомогне клиента да използва по най-ефективен начин новото познание за себе си.

 

5. Каква е цената и какво ще получа от тази услуга?

Възползвайки се от тази услуга, вие ще получите доклад включващ анализ на емоционалната ви интелигентност и препоръки как да я развивате и използвате. Изследването се извършва чрез теста за емоционалната интелигентност на  Psychtests – ARCH Profile и от обучени за работа с него психолози.

Втората част на услугата, коучинг срещата, ще ви помогне да осмислите резултатите от теста, да разберете повече за областите, в които да развиете емоционалната си интелигентност и ще ви покаже как да използвате тази информация за да повишите вашата адаптивност и успехите си  в различни житейски и професионални ситуации.

Цената на услугата е 69 лева и се заплаща предварително.

Към онлайн магазина на Център по мениджмънт

6. Какво да направя за да разбера дали тази услуга е подходяща за мен?

В случай, че не сте сигурни дали такъв тип услуга е подходяща за вас, можете:

  • Да се регистрирате в онлайн обученията, които предлагаме и да научите повече за значението на емоционалната интелигентност в нашия живот.
  • Да се запознаете с материалите на тема „Коучинг” в блога ни
  • Да се свържете с нас на посочените контакти и да получите отговор на всички въпроси, които ви вълнуват

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *