Показване на 1-12 от 155 резултати

Как да останем центрирани по време на криза – безплатен уебинар

24.03.2020
0

В този уебинар ще разберем как да вземаме добри решения и да преминем през ситуацията по възможно най-положителния начин е нужно да останем в яснота.

Как да се справим с напрежението и стреса – Коучинг клуб, модул 9

02.09.2019
0

Вече за никого не е тайна, че хроничния стрес ни разболява. Дали обаче това е цялата истина? Ако обърнем нагласата си и стабилизираме вътрешното си състояние, то голяма част от външните събития вече не ни стресират както преди. Това, което се променя е нашето вътрешно състояние.

Как да повишим самоконтрола си – Коучинг клуб, модул 8

22.08.2019
0

Позитивният самоконтрол е умението да се откажем от лесните неща, които не ни помагат и да  избираме по-добрите за нас възможности, решения и поведения в житейските ситуации, пред които сме изправени.

Как да останем фокусирани върху своите цели

Как да останем фокусирани в своите цели

31.01.2019
0

Фокусът върху целите ни много често е от определящо значение за това дали ще ги постигнем. Как да се справяме с разсейващите фактори и да останем фокусирани, научете в този уебинар.

Мисловни модели за повишаване на самоконтрола

22.10.2018
0

По традиция приемаме, че самоконтролът е труден и неприятен. Приемаме, че самоконтролът ограничава свободата ни и на практика не можем да правим каквото поискаме. Мислим, че е много  по-лесно да се съобразяваме с ограниченията наложени отвън и много трудно да …

Как се научих да казвам НЕ на изкушенията, които ми вредят

22.10.2018
0
Често бъркаме самоконтрола със самопринудата, а те са коренно различни неща. Самоконтролът е умението да отложим моментното удоволствие в името на още по-голямо удоволствие и удовлетворение по-късно. А самопринудата е насилие над самите нас, като самото насилие не е обвързано …