Коучинг практика КАРТА НА УСПЕХА ЗА 2020

Създайте своята перфектна 2020 година!

Карта на успеха - коучинг практика

Какво желаете?

Искате да сте напълно наясно с желанията и целите си за 2020-та?

Необходимо ви е да определите кои от всички цели са истински важните за вас?

Искате да видите самите себе си в мечтаната от вас реалност?

Важно ви е да знаете как да работите с целите си през цялата година?

Питате се как да постигнете баланс между целите си в различните области на живота?

Ако сте отговорили с ДА на тези въпроси, значи тази практика е подходяща за вас.

Коя е първата стъпка към постигането на вашите цели?

Случвало ли ви се е да копнеете за нещо много силно, но всеки път когато си помислите за това да изпитвате съмнения и вътрешния ви глас да нашепва: “Наистина би било прекрасно, но едва ли ще се случи.”?

Знаете ли какво се случва в този момент? Вашата цел или мечта остава все така отдалечена от вас. Вие не можете да се свържете с целта си и за вас тя продължава да е неосъществима. За жалост много хора така и не стигат до момента, в който да осъзнаят, че тяхната мечта е напълно възможна.

Не е необходимо вие да сте един от тези хора. Има множество техники и инструменти, чрез които да постигнете желаните от вас неща и да осъществите целите си на практика.

За да стане възможно това обаче е нужна една първа и много важна стъпка – вие самите да повярвате, че целта ви е постижима лично за вас.

И тук веднага се включва вътрешния скептик, който вероятно ви казва: “Как да повярвам, че мога да я постигна тази цел, като знам, колко много неща ми липсват?”

Познайте какво – точно този вътрешен глас може да е най-добрият ви приятел, стига да разговаряте с него по правилния начин.

Когато чуете въпроса по-горе веднага се запитайте: “Наистина, какво точно ми липсва за да постигна това, което искам?”

И ето вие вече имате стъпки, чрез които започвате да “доближавате” целта си, да я правите по-постижима.

В Коучинг практиката “Карта на успеха за 2020 година” ще работим с вашите цели и ще ви помогнем:

 • Да ги усетите близки и постижими,
 • Да се свържете с тях емоционално,
 • Да се ангажирате с тяхното постигане,
 • Да ги направите ИСТИНСКИ СВОИ цели и
 • Да начертаете пътя за тяхното постигане.

Това, което се иска от вас е да отделите два часа от времето си и да го инвестирате в първата определяща крачка, която ще ви доближи до желаните от вас неща и ще  ви помогне да създадете за себе си прекрасна 2020 година. Струва си, нали?

Запазете своето място в коучинг практиката още сега. Местата са ограничени.

Какво ще получите, ако участвате?

Ментална чистка и активиране на творческия потенциал
Ясно формулирани цели и приоритети
Карта на успеха за 2020 година с ясни цели и визуализация
Настройка и ангажиране със собствените ви цели

Запазете своето място сега!

Създайте своята перфектна 2020 година!

Кой е водещият на коучинг практиката?

Диана Господинова

Диана е дипломиран коуч, сертифициран ТЕС практик и консултант по мениджмънт и помага на своите клиенти да постигат резултатите, които искат, чрез повишаване на личната си ефективност.

Тя е с 15 години опит като консултант по мениджмънт в малки и средни фирми и е създател и лектор на множество онлайн обучения и тренинги.

Къде и кога ще се проведе практиката?

15 януари
сряда
гр.Стара Загора
бул. Руски №26, ет. 2
Цена
29 лева
от 18:00 до 20:00
часа

Искате повече практики? Изберете подходящия за вас пакет.

ЕДИНИЧНА ПРАКТИКА

29 лв

ЦЕНА ЗА 1 ПРАКТИКА

 • 90 минути активен тренинг
 • 1 безплатен уебинар
 • 3% отстъпка за включване в Коучинг клуба
 • Фейсбук група

ПАКЕТ 3 ПРАКТИКИ

78 лв

ВМЕСТО 87 ЛЕВА

ПАКЕТ 3 ПРАКТИКИ

 • Три активни тренинга по 90 минути
 • 2 безплатни уебинара
 • 5% отстъпка за включване в Коучинг клуба
 • Фейсбук група

ПАКЕТ 6 ПРАКТИКИ

144 лв

ВМЕСТО 174 ЛЕВА

ПАКЕТ 6 ПРАКТИКИ

 • Шест активни тренинга по 90 минути
 • 3 безплатни уебинара
 • 8% отстъпка за включване в Коучинг клуба
 • Фейсбук група

ПАКЕТ 12 ПРАКТИКИ

249 лв

ВМЕСТО 348 ЛЕВА

ПАКЕТ 12 ПРАКТИКИ

 • Дванайсет активни тренинга по 90 минути
 • 1 персонална коучинг сесия
 • 4 безплатни уебинара
 • 10% отстъпка за включване в Коучинг клуба
 • Фейсбук група

Допълнителна информация

1. Коучинг практиките са отворени за всички желаещи. Предварителната онлайн регистрация е задължителна.

2. За валидна се счита само регистрацията на сайта на Център по мениджмънт.

3. Регистрацията е индивидуална. Моля, въведете актуален имейл адрес и име за всеки отделен участник.

4. Цена за членове на КОУЧИНГ КЛУБ – практиките са безплатни.

5. Цена за гости на членове на КОУЧИНГ КЛУБ – първата практика е безплатна. Необходима е предварителна регистрация на госта.

6. Закупените пакети от коучинг практики трябва да бъдат използвани в рамките на една календарна година от датата на закупуването им.

За въпроси не се колебайте да се свържете с нас на имейл: contact@mcentersz.com или телефон 0898926476

Какво казват другите за нас

Антония

Антония

За уебинар Как да останем фокусирани в своите цели

Много Ви благодаря Диана. Благодарение на вашите уебинари, напредвам много. Следя вашите препоръки от повече от година. Съветите ви са безценни, успяхте да ме фокусирате и изстреляте в пътечката за бегачите. Бъдете здрава и все така отваряйте очите на хората.

jani

Жани

За коучинг сесия по скайп

“Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”

katrin

Катрин Прентис

За професионалните качества на Диана Господинова като коуч

Като ментор в програмата, с удоволствие отбелязвам, че г-жа Диана Господинова е професионалист с високо ниво на самосъзнание. Като коуч тя притежава умението да слуша на много високо ниво и да усеща дори това, което клиентът не казва, като с непоколебима елегантност фокусира целия процес върху интересите и дневния ред на клиента и  му помага успешно да постигне цели си.

Нейните ключови умения като коуч, съчетани с експертните и знания и опит в областта на управлението я правят забележителен актив за всеки лидер или екип, който ще се възползва от таланта и като коуч. Вътрешният и чар и ерудиция правят работата с нея не само професионално удовлетворяващо преживяване, но и гарантирано удоволствие.

Нина Йорданова

За уебинар Преглед на резултатите

Здравейте, Диана (и компания),

Искам да изразя мнението си за уебинара от 18/12/18. Беше изключително интересно и полезно.

Един от примерите, с които работихте беше от попълнената от мен анкета преди това, и беше изключително полезно да чуя нещата, които споделихте и идеите, които ми дадохте. Често си правя списъци и си водя Планер, което ми върши страхотна работа, за да организирам деня си, но Вашият подход е наистина по-задълбочен и аналитичен, а в същото време е достатъчно семпъл. Имам предвид, че не изисква допълнителна подготовка или знания, само да сме честни сами със себе си.

Накратко, мисля че, макар и съвсем случайно (ама наистина случайно), попаднах на едно малко съкровище, от което смятам да се възползвам през следващата 2019 година.

Ganka Petrova

Ганка Петрова

За уебинар Пътят на емоцията по време на конфликта
pavlina

Павлина

За коучинг сесии на живо

“Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”

vania

Ваня

За инициатива Коучинг уикенд

“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!” 

цвети

Цвети

За програмата на Коучинг клуба

“Твоята програма е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си. Върнах себе си на себе си. Върнах си силата. Своето самоуважение. Своята увереност. Желание за живот. Толкова съм развълнувана, че не мога да намеря толкова силни думи, с които да опиша това, което чувствам. Четири месеца, а в мен и живота ми има тотална промяна. Няма думи, с които да изразя своята признателност към теб. Благодаря ти, че те има. Благодаря ти, че си до мен и ме подкрепяш. Благодаря ти за вдъхновението, за нежното, мило и топло отношение. Щастлива съм, че те познавам. Ти си моето вдъхновение!”

татяна

Татяна

За обучение Емоционална интелигентност

“Искам и да изкажа огромната си благодарност, признателност и обич, които предизвика у мен с подкрепата, споделянето и насоките си. Думите не стигат… “

Павлинка

Павлина

За тест Личностни характеристики

“Много интересно изследване на моята личност получих , за което благодаря. Има фактори , които знаех , но има и такива които направо си мисля , че трябва да имаш гадателски способности за да ги откриеш . Много съм впечатлена. Сега си пожелавам да намеря отговорите и на въпросите под всеки фактор и тогава наистина ще задълбоча себепознание, което се оказва много дълбоко. Благодаря ви !”

Мирка

Мира

За инициатива Коучинг уикенд

“…най-ценното, те бяха повече, но най-вече възможността за споделяне на мисли, емоции с прекрасни хора…възможността да бъдеш себе си…”

Лъки ЕООД

За проект за разработване на бонусна система

Специалистите от Център по мениджмънт имат собствен, ефективен стил на работа, които ги отличават от конкурентите на пазара.

Благодарение на професионалното отношение на Център по мениджмънт разработването на бонусната  система се оказа печеливша стратегия при повишаване на мотивацията и подобряване на атмосферата в търговския отдел.

лого Принс

Принс ООД

За проект Анализ на организационна структура и бизнес процеси

Индивидуалният подход на г-жа Господинова в съчетание с дълбокото и вникване в същността на нашата работа и професионалната и подготовка доведе до изпълнение изцяло на поставените задачи. Изработеният от нея краен доклад напълно ни удовлетворява и представлява основен жалон за по нататъшната ни работа, за което благодарим.

лого Рока-1

Рока Пропъртис

За проект Изграждане на визия, структура и стратегия

В резултат на съвместната ни работа “Рока Пропъртис” стартира дейността си с ясно изградена стратегия за развитие, с определени цели, дефинирана мисия и организационна структура на дейността. Това помогна на фирмата да се позиционира стабилно и качествено на пазара.

Консултантът ни предложи професионална и компетентна помощ, затова с удоволствие бихме го препоръчали на наши партньори и клиенти, нуждаещи се от услуги в мениджмънт консултирането.