Коучинг услуга “Научете кои са силните ви страни и как да ги използвате”

Коучинг услуга "Научете кои са силните ви страни"1. Кои са силните ви страни всъщност?

Множество изследвания доказват, че хората са много успешни, когато се фокусират върху това, което правят най-добре. Когато хората идентифицират своите таланти и ги развиват стават много по-продуктивни, по-ефективни и са по-ангажирани, с това което правят.

Силните страни са уникална комбинация от таланти , знания и умения, които всеки човек притежава. Хората използват тези вродени качества и способности в ежедневния си живот, за да изпълняват своята работа , да се свържат с други хора  и да постигнат целите си . Но повечето хора не знаят кои са техните силни страни и как да ги използват за да постигнат най-доброто, на което са способни и да повишат качеството си на живот.

2. Как да разбера личните си силни страни?

Много източници предлагат оценка на способностите на личността и оттам индиректно извеждат силните й страни. Но най-обхватният и задълбочен инструмент за цялостно изследване на силните страни на личността е Gallup’s Clifton StrengthsFinder, който е разработен след  50 години проучвания и изследвания.

“Мениджмънт център” използва Gallup’s Clifton StrengthsFinder за идентифициране на най-силните страни на личността, а коучърите ни са обучени и използват методиката Gallup’s Strengths Coaching за да ви помогнат да постигнете впечатляващи успехи в живота, използвайки най-силните си таланти.

3. За какво мога да използвам познанието за силните си страни?

Резултатите от услугата можете да ползвате:

  • Да идентифицирате вашите доминиращи таланти и да откриете вашите пет най-силни страни
  • Да научите как да увеличите вашите таланти
  • Да развиете максимално силните си страни
  • Да започнете да живеете живот базиран на силните ви страни и да постигате впечатляващи лични успехи

4. Какъв е процесът, през който трябва да премина?

Услугата се състои от два елемента – тестване и коучинг.

Тестване

При заявяване на услугата ще получите достъп до един от най-уникалните и положителни тестове за изследване на силните страни на личността – Gallup’s Clifton StrengthsFinder.

Попълването на теста, ще ви отнеме от 45 минути до 1 час в зависимост от темпото, с което работите.

След попълването на теста ще получите доклад с описание на най-важните за вас силни страни и препоръки как да ги използвате.

Коучинг

Коучингът се осъществява след като сте се запознали с резултатите от теста. Провеждат се две индивидуални срещи между коуч и клиент, в удобно и за двете страни време. Продължителността на всяка среща е по 1 час.

Ако клиентът и коучът се намират в едно и също или в близко населено място, срещите могат да се проведат лице в лице, в подходяща обстановка.

В случай, че клиентът и коучът се намират в различни населени места, с оглед на това да не се оскъпява услугата, разговорите се провеждат по Skype, като предварително се договаря часа на срещата.

5. Каква е цената и какво ще получа от тази услуга?

Възползвайки се от тази услуга, вие ще получите доклад включващ анализ на най-силните ви таланти и препоръки как да ги развивате и използвате. Изследването се извършва чрез световно утвърден инструмент – Gallup’s Clifton StrengthsFinder от обучени за работа с него коучъри.

Втората част на услугата, коучинг срещите, ще ви помогне да осмислите резултатите от теста, да разберете повече за силните си страни и ще ви покаже как да използвате тази информация за да повишите успехите  в живота си и да постигнете най-доброто, на което сте способни.

Цената на услугата е 89 лева и се заплаща предварително.

Към онлайн магазина на Център по мениджмънт

6. Какво да направя за да разбера дали тази услуга е подходяща за мен?

В случай, че не сте сигурни дали такъв тип услуга е подходяща за вас, можете:

  • Да се регистрирате в он-лайн обученията, които предлагаме и да научите повече за различните аспекти на личността.
  • Да се запознаете с материалите на тема „Коучинг” в блога ни
  • Да се свържете с нас на посочените контакти и да получите отговор на всички въпроси, които ви вълнуват

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *