Ноември 2017 – тема Самоувереност

Самоувереност

ТЕМА НОЕМВРИ 2017:

САМОУВЕРЕНОСТ

Да си уверен в собствените си способности е ключова нагласа за постигане на успех в живота. Защо е толкова трудно да запазим самоувереността си при провал и как да повишим своята увереност са темите, които ще разглеждаме през месец Ноември във фейсбук група “Коучинг кафе” .

Ако темата е интересна за вас, присъединете се.

Наименованието КОУЧИНГ КАФЕ  обединява група безплатни ежемесечни инициативи на Център по мениджмънт. Всеки месец във фейсбук група Коучинг кафе се избира темата, върху която работим във всички инициативи през месеца. Избраната месечна тема през оставащите месеци на 2017 година – септември, октомври, ноември и декември – ще се разглежда в следните формати:

  • Във фейсбук група Коучинг кафе, където се публикуват материали на темата от всички участници в групата
  • Задават се въпроси за безплатна консултация през целия месец (на връзката по-долу).
  • Публикува се видео консултация с отговори и съвети по зададените през целия месец въпроси по месечната тема на сайта и YouTube канала ни.

Всички инициативи разглеждат избраната тема по различен начин в зависимост от формата. Целта ни е всеки, които се интересува от месечната темата да има възможност да се включи безплатно в най-подходящия за него формат.

ФЕЙСБУК ГРУПА КОУЧИНГ КАФЕ

За да обогатим вашето преживяване и познание по темите, които ви вълнуват, създадохме фейсбук група “Коучинг кафе”. Групата е затворена и можете да станете член само след одобрение от екипа на Център по мениджмънт.

Целта на групата е да създаде приятна и конструктивна среда за общуване, учене и споделяне на опит и е за хора, които се вълнуват от теми като самопознание, самоуправление и самоусъвършенстване. В група Коучинг кафе се избира месечната тема за всички инициативи КОУЧИНГ КАФЕ.

МЕСЕЧНА БЕЗПЛАТНА ВИДЕО КОНСУЛТАЦИЯ

През 2017 година решихме да обогатим възможностите за разглеждане на ваши конкретни казуси по месечната тема на инициативите Коучинг кафе, като въведохме нов формат – Месечна безплатна видео консултация.

Месечната видео консултация се състои от два елемента:

  • Задаване на въпроси и казуси през целия месец
  • Публикуване на видео материал с отговори и съвети на зададените от вас въпроси

Колкото повече въпроси са зададени през месеца, толкова по-интересен ще бъде видео материала на края на месеца. Така че възползвайте се от възможността да получите безплатни насоки и съвети по месечната тема и задавайте вашите въпроси. За нас ще бъде удоволствие да ви отговорим!

месечна безплатна консултация

УЧАСТВАЙТЕ В НАШИТЕ БЕЗПЛАТНИ ИНИЦИАТИВИ!
ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА ВАС ФОРМА!

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *