Коучинг уебинар ПРЕГЛЕД НА РЕЗУЛТАТИТЕ

Направете анализ на 2018 и планирайте своя успех през 2019 година

Преглед на резултатите

Искате ли да знаете какво постигнахте през 2018-та?

Къде се справихте наистина добре и как да го използвате и през 2019-та?

Къде допуснахте грешки и какво научихте от тях?

Как да планирате своята успешна нова година?

Регистрирайте се в уебинара сега напълно БЕЗПЛАТНО и ще получите отговорите.

Защо е важно периодично да преглеждаме резултатите си?

Новата година не е ново начало, както се опитваме да се убедим, а е естествено продължение на нашия живот. На 1 януари ние няма да се събудим по-мъдри, по-успешни и с по-полезни навици.

Това обаче, което можем и си струва да направим преди началото на новата година е:

  • Да “ревизираме” постигнатото до момента
  • Да видим къде сме се справили добре и къде не
  • Да осмислим какво ни е попречило и какво ни е помогнало през изминалата година
  • Да извлечем уроците, които сме научили.

След това е хубаво да прегледаме и целите и желанията си и да съставим план за нашата успешна 2019 година. Така съставения план ще бъде обвързан с нашия път до момента и ще надгражда и развива нашите желания, цели и умения по един хармоничен начин.

Драматичните промени в живота ни за една нощ се случват изключително рядко. Затова пък планираните промени изпълнявани стъпка по стъпка са много по-сигурен начин за постигане на това, което искаме.

95% от новогодишните цели и планове не се случват, просто защото на сутринта на 1 януари ние се събуждаме същите хора, които сме си легнали вечерта на 31 декември.

И ако искаме да постигнем нещо различно през новата година е нужно да променим нещо в себе си, преди да променяме плановете си. За да сме наясно какво трябва да променим е от изключителна важност да направим преглед на резултатите до момента.

Ще се радвам да минем през тази вдъхновяваща и полезна практика заедно.

Регистрирайте се за уебинара още сега!

Какво ще получите, ако участвате?

Инструмент от шест последователни стъпки, който можете да използвате във всеки етап на своя план
Две безплатни работни таблици, в които нагледно и лесно да работите по своя анализ
Практически насоки от дипломиран коуч как да използвате по най-ефективния начин инструмента
Споделен опит от другите участници и отворена дискусия върху всякакви практически въпроси

Запазете своето място сега!

Направете анализ на 2018 и планирайте своя успех през 2019 година

Кой ще бъде вашия лектор?

Диана Господинова

Диана е дипломиран коуч, сертифициран ТЕС практик и консултант по мениджмънт и помага на своите клиенти да постигат резултатите, които искат, чрез повишаване на личната си ефективност.

Тя е с 15 години опит като консултант по мениджмънт в малки и средни фирми и е създател и лектор на множество онлайн обучения и тренинги.

Какво казват другите за нас

Антония

Антония

За уебинар Как да останем фокусирани в своите цели

Много Ви благодаря Диана. Благодарение на вашите уебинари, напредвам много. Следя вашите препоръки от повече от година. Съветите ви са безценни, успяхте да ме фокусирате и изстреляте в пътечката за бегачите. Бъдете здрава и все така отваряйте очите на хората.

jani

Жани

За коучинг сесия по скайп

“Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”

katrin

Катрин Прентис

За професионалните качества на Диана Господинова като коуч

Като ментор в програмата, с удоволствие отбелязвам, че г-жа Диана Господинова е професионалист с високо ниво на самосъзнание. Като коуч тя притежава умението да слуша на много високо ниво и да усеща дори това, което клиентът не казва, като с непоколебима елегантност фокусира целия процес върху интересите и дневния ред на клиента и  му помага успешно да постигне цели си.

Нейните ключови умения като коуч, съчетани с експертните и знания и опит в областта на управлението я правят забележителен актив за всеки лидер или екип, който ще се възползва от таланта и като коуч. Вътрешният и чар и ерудиция правят работата с нея не само професионално удовлетворяващо преживяване, но и гарантирано удоволствие.

Нина Йорданова

За уебинар Преглед на резултатите

Здравейте, Диана (и компания),

Искам да изразя мнението си за уебинара от 18/12/18. Беше изключително интересно и полезно.

Един от примерите, с които работихте беше от попълнената от мен анкета преди това, и беше изключително полезно да чуя нещата, които споделихте и идеите, които ми дадохте. Често си правя списъци и си водя Планер, което ми върши страхотна работа, за да организирам деня си, но Вашият подход е наистина по-задълбочен и аналитичен, а в същото време е достатъчно семпъл. Имам предвид, че не изисква допълнителна подготовка или знания, само да сме честни сами със себе си.

Накратко, мисля че, макар и съвсем случайно (ама наистина случайно), попаднах на едно малко съкровище, от което смятам да се възползвам през следващата 2019 година.

Ganka Petrova

Ганка Петрова

За уебинар Пътят на емоцията по време на конфликта
pavlina

Павлина

За коучинг сесии на живо

“Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”

vania

Ваня

За инициатива Коучинг уикенд

“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!”