ПОСТИГАЙТЕ СВОИТЕ ЦЕЛИ

Специално предложение за
BLACK FRIDAY

ОСЕМ  УЕБИНАРА НА ЦЕНАТА НА 

 БОНУСИ

БАЛАНСИРАН ЛИ Е МОЯТ ЖИВОТ? – коучинг инструмент

ЕДИН    +    БОНУСИ!

Как да си поставяме цели, за да постигаме нещата, които искаме

Преглед на резултатите от изпълнението на плана

Провери истинските си желания

От какво зависи мотивацията ни и как да се самомотивираме

Кои са силните ни страни и как да ги използваме

Как да спрем да отлагаме

Направи го лесно

Как да се наслаждаваме по пътя до целта си

ТАБЛИЦИ ЗА РЕФЛЕКСИЯ И ПЛАНИРАНЕ – коучинг инструмент

САМО ДО 30-ТИ НОЕМВРИ С 90% ОТСТЪПКА!

490 лева

за 49 лева

(спестявате 441 лева)

Животът без цели е като кораб без рул или автомобил без волан – пак ще се движи, но не е ясно докъде ще стигне.

Умението да си поставяте ясни и мотивиращи цели, които са в синхрон с вас самите, е определящо за успеха ви.

Подбраните уебинари ще ви дадат всички необходими инструменти:

⇒ За да си изясните какво искате

⇒ Да съставите план за постигането му

⇒ Да се фокусирате и използвате силните си страни

⇒ Да се мотивирате и да действате активно

⇒ И да се наслаждавате на всеки един етап от пътя си

Хората с цели успяват, защото знаят къде отиват.

КАК ДА СИ ПОСТАВЯМЕ ЦЕЛИ, ЗА ДА ПОСТИГАМЕ НЕЩАТА, КОИТО ИСКАМЕ

Всеки от нас има множество желания, но знаем ли как да искаме правилно? И дали желанията, които имаме са наистина добри за нас?

Как да предвидим ресурсите, времето и енергията, която са ни необходими, за да постигнем целите си?

И как да формулираме цели, които да ни мотивират истински?

На тези и други въпроси ще получите отговори в този уебинар свързан с формулирането на вашите цели.

ПРЕГЛЕД НА РЕЗУЛТАТИТЕ И ПЛАНИРАНЕ НАПРЕД

Началото на новата година свързваме с нови планове, все едно на 1 януари ще се събудим различни хора. Това разбира се не се случва и веднага след празника следва естественото продължение на нашия живот.

За да направим успешен план за предстоящата година по-полезно е да „ревизираме“ постигнатото до момента, да видим къде сме се справили и къде не, да извлечем уроците и на тази база да формулираме целите си през новата година.

В този уебинар ще получите силен коучинг инструмент, чрез който да се подготвите за една успешна нова година.

ПРОВЕРИ ИСТИНСКИТЕ СИ ЖЕЛАНИЯ

Колко често в съзнанието ви се блъскат хиляди желания и искате всяко едно от тях поотделно, но знаете че всички накуп няма как да се сбъднат?

Улавяте ли се, че искате някои неща, само защото са важни за ваши близки хора, а не за самите вас?

Искате ли да подредите приоритетите си така, че най-важните неща наистина да са на първо място?

Ако сте отговорили на някой от въпросите с ДА, то този уебинар е за вас.

В него ще ви покажем един от най-мощните коучинг инструменти за формулиране на ясни цели и конкретни резултати.

ОТ КАКВО ЗАВИСИ МОТИВАЦИЯТА НИ И КАК ДА СЕ САМОМОТИВИРАМЕ

Колко ви е трудно да се принудите да вършите нещата в живота си? Замисляли ли сте се, че енергията, която използваме, за да се накараме да правим нещата, които не искаме е много повече от тази, която ни е необходима, за да правим нещата, които искаме.

Ако искате да научите повече за това, какво ви мотивира за действие и как да поддържате силна вътрешната си мотивация, този уебинар е точно за вас.

КОИ СА СИЛНИТЕ НИ СТРАНИ И КАК ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ

Множество изследвания в областта на позитивната психология доказват, че хората са доста по-успешни, когато се фокусират върху това, което правят най-добре. Когато хората идентифицират своите таланти и ги развиват стават много по-продуктивни, по-ефективни, по-ангажирани, с това което правят и като цяло по-удовлетворени от живота.

В уебинара ще разберете къде и как да намерите силните си страни и ще се запознаете с начини, чрез които да ги използвате, за да постигате най-доброто, на което сте способни.

КАК ДА СПРЕМ ДА ОТЛАГАМЕ

В този уебинар ще разберете какъв е най-големия проблем при отлагането и каква е разликата между „добро“ и „лошо“ отлагане.

Ще обсъждаме също как да разберете истинската причина, поради която отлагате и как да я преодолеете, за да станете по-ефективни в ежедневието си.  В уебинара ще ви дадем и конкретни техники за справяне с този вреден навик.

НАПРАВИ ГО ЛЕСНО

Често се отказваме от неща, които искаме, само защото са наистина трудни и ние не вярваме, че могат реално да се случат. Това обаче е поведение, което ни отказва от мечтите ни и вероятността да станем тъжни и обезверени хора е голяма.

В този уебинар ще научите техника, чрез която всяка на пръв поглед невъзможна цел може да стане достъпна за вас и реално постижима.

Ще получите също и инструмент, чрез който да проверите каква е първоначалната ви нагласа, когато си мислите за вашите желания и дали тази нагласа ще ви помогне или ще ви попречи да постигнете целите си.

КАК ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА ПЪТЯ ДО ЦЕЛТА

Постигането на целта е само един кратък момент, в който ние виждаме резултата от нашите усилия. Пътят до целта обаче може да отнеме месеци или години от нашия живот.

Би било голяма загуба на радост, ако сме щастливи и удовлетворени само в момента на постигането на целта.

В този уебинар ще говорим за това как да поддържаме положително състоянието си докато правим всичко необходимо и изпълняваме ежедневните си задачи.  Ако искате да увеличите радостта в ежедневието си този уебинар е за вас.

Вземете уебинарите докато все още са на тази цена и се научете как да използвате целите като естествен двигател на вашия успех!

ВОДЕЩ НА УЕБИНАРИТЕ

Диана Господинова

Професионален коуч, сертифициран специалист по Емоционална интелигентност, сертифициран ТЕС практик и дългогодишен консултант по бизнес управление, създател на авторска програма Коучинг клуб, за развитие на умения в областта на емоционалната интелигентност.

ПОСТИГАЙТЕ СВОИТЕ ЦЕЛИ

Предложението включва: 

Как да си поставяме цели, за да постигаме нещата, които искаме

49 лева

Преглед на резултатите по изпълнението на плана

59 лева

Провери истинските си желания

59 лева

От какво зависи мотивацията ни и как да се самомотивираме

59 лева

Кои са силните ни страни и как да ги използваме

49 лева

Как да спрем да отлагаме

49 лева

Направи го лесно

59 лева

Как да се наслаждаваме по пътя до целта си

49 лева

БОНУС

Коучинг инструмент „Балансиран ли е моят живот?

29 лева

Коучинг инструмент „Таблици за рефлексия и планиране“

29 лева

Вземете мощни коучинг техники и инструменти и започнете да постигате своите цели още сега!

Само до 30-ти ноември с 90% отстъпка

490 лева

49 лева

(спестявате 441 лева)

Гаранция за вашите пари от Център по мениджмънт

При подготовката на всяка програма на Център по мениджмънт даваме най-доброто от себе си в стремежа си да ви бъдем максимално полезни.

Въпреки това, ако – поради каквато и да е причина – вие не сте доволни от програмата, в която сте се включили, имате нашата гаранция, че ще ви възстановим пълната сума на таксата за участие, която сте заплатили, без да ви задаваме въпроси.

Достатъчно е да го заявите до 30 дни от извършване на плащането.

КАКВО ДРУГИТЕ КАЗВАТ ЗА НАС И НАШИТЕ ПРОГРАМИ

Антония

Антония

За уебинар Как да останем фокусирани в своите цели

Много Ви благодаря Диана. Благодарение на вашите уебинари, напредвам много. Следя вашите препоръки от повече от година. Съветите ви са безценни, успяхте да ме фокусирате и изстреляте в пътечката за бегачите. Бъдете здрава и все така отваряйте очите на хората.

jani

Жани

За коучинг сесия по скайп

“Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”

katrin

Катрин Прентис

За професионалните качества на Диана Господинова като коуч

Като ментор в програмата, с удоволствие отбелязвам, че г-жа Диана Господинова е професионалист с високо ниво на самосъзнание. Като коуч тя притежава умението да слуша на много високо ниво и да усеща дори това, което клиентът не казва, като с непоколебима елегантност фокусира целия процес върху интересите и дневния ред на клиента и  му помага успешно да постигне цели си.

Нейните ключови умения като коуч, съчетани с експертните и знания и опит в областта на управлението я правят забележителен актив за всеки лидер или екип, който ще се възползва от таланта и като коуч. Вътрешният и чар и ерудиция правят работата с нея не само професионално удовлетворяващо преживяване, но и гарантирано удоволствие.

Нина Йорданова

За уебинар Преглед на резултатите

Здравейте, Диана (и компания),

Искам да изразя мнението си за уебинара от 18/12/18. Беше изключително интересно и полезно.

Един от примерите, с които работихте беше от попълнената от мен анкета преди това, и беше изключително полезно да чуя нещата, които споделихте и идеите, които ми дадохте. Често си правя списъци и си водя Планер, което ми върши страхотна работа, за да организирам деня си, но Вашият подход е наистина по-задълбочен и аналитичен, а в същото време е достатъчно семпъл. Имам предвид, че не изисква допълнителна подготовка или знания, само да сме честни сами със себе си.

Накратко, мисля че, макар и съвсем случайно (ама наистина случайно), попаднах на едно малко съкровище, от което смятам да се възползвам през следващата 2019 година.

Ganka Petrova

Ганка Петрова

За уебинар Пътят на емоцията по време на конфликта
pavlina

Павлина

За коучинг сесии на живо

“Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”

vania

Ваня

За инициатива Коучинг уикенд

“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!”