Създай позитивен сценарий за живота си

Вдъхновяваща еднодневна коучинг практика за всички, които искат да бъдат режисьори и главни герои в собствения си живот
Създай позитивен сценарий на живота си

“Най-добрият начин да предскажете своето бъдеще е като го създадете”.

Ейбрахам Линкълн

Какво искате за себе си и собствения си живот? Успявате ли да следвате целите си? А мечтите? Вие ли определяте посоката на живота си или обстоятелствата? Кой е сценаристът на вашия живот? А каква е вашата роля в него?

За всички, които искат да бъдат сценаристи, режисьори и изпълнители на главните роли в собствения си живот сме разработили вдъхновяваща и трансформираща еднодневна коучинг практика „Създайте позитивен сценарий за живота си”

Животът на всеки един от нас е история подходяща за филм. В какъв филм живеете в момента? Искате ли да подобрите сценария и да развиете сюжета в положителна за вас посока?

Както във всеки филм, така и във филма на вашия живот има главен герой с множество качества и с една или повече тайни сили, които в крайна сметка му помагат да спечели окончателната битка.

 • Искате ли да разберете, как да откриете вашата тайна сила?

Никой филм не е интересен, ако няма сериозна дилема, която главния герой трябва да разреши.

 • Искате ли да разберете, как да откриете най-важната дилема пред вас?

И както във всеки филм винаги трябва има злодей, с който главния герой трябва да се справи.

 • Интересно ли ви е да откриете, кое е основната пречка пред вас за да постигнете живота за който мечтаете?

И тъй като вашият филм ще бъде със щастлив край,

 • Бихте ли искали да знаете как точно ще изглежда вашият бъдещ щастлив живот?

Ако сте отговорили с ДА на въпросите по-горе, то коучинг практика „Създай позитивен сценарий на живота си” е точно за вас.

На 17,06,2017г. всички ще бъдем творци и ще пренапишем историята си. Ще създадем сценария на живота, който истински заслужаваме и в който сме щастливи и удовлетворени.

Може би се питате как ще „излезете” от настоящия си филм и как ще отключите творческия си потенциал, за да видите новото по-добро бъдеще за себе си?

Ще използваме три много силни подхода:

 • Коучинг – никой друг освен вас самите не знае как изглежда щастието за вас. Понякога и вие самите може да не знаете. Коучингът е подход, който ще разкрие пред вас възможности, за които дори не сте подозирали и ще ви помогне да откриете пътищата водещи до целта ви.
 • Мисловни карти – ще подредите и ще визуализирате важните аспекти от живота си с тази уникална техника, при която лявото и дясното полукълба на мозъка работят в синхрон.
 • Правилата на Pixar за писане на сценарий – ще изработим сценария на нашия по-щастлив бъдещ живот по правилата на една от най-успешните филмови компании.

Готови ли сте да се потопите в по-добрата версия на собствения си живот? Любопитно ли ви е да разберете как главният герой ще се справи с всички предизвикателства? Искате ли да откриете, кое е тайното му оръжие и как изглежда щастливия му живот след края на филма?

Присъединете се към нас в коучинг практиката „Създайте позитивен сценарий за живота си” . Ще бъде вълнуващо, забавно и трансформиращо. От практиката ще си тръгнете със сценария на бъдещия си желан живот, който няма да забравите. Процесът по създаването на сценария, ще ви провокира така, че и интуитивно и осъзнато ще го вплитате в решенията си занапред  и постепенно ще се придвижвате към желаното от вас състояние на живота ви.

Очакваме ви творци!

запазвам своето място за събитието на Център по мениджмънт

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:
 • Дата: 17,06,2017 (събота)
 • Място: Хотел Аква, зала Нимфа
 • Адрес: гр. Варна, ул. „Девня“12-А
 • Продължителност: от 10,00 до 16,30 часа
 • Цена: 49 лева

Допълнителна информация за събитието можете да получите на тел. 0898926476 или имейл: contact@mcentersz.com

Водещ: Диана Господинова

Сертифициран лайф и бизнес коуч, консултант по бизнес управление с над 13 години практика, управител на Център по мениджмънт, онлайн предприемач създател на „Мениджмънт академия”, асоцииран член на Международния институт по коучинг и менторство, член на Коучинг асоциация България и член на Управителния съвет на Търговско-промишлена палата Стара Загора. https://www.facebook.com/DianaGospodinovaLifeBusinessCoach/

Запазете своето място сега!

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *