Коучинг услуга “Опознайте аспектите на вашата личност”

Коучинг услуга "Опознайте аспектите на вашата личност"1. Защо е важно да познаваме различните аспекти на собствената си личност?

Да познавате себе си в посока личностни характеристики означава да знаете какъв е обичайния ви начини на поведение, предпочитаните ви реакции при различни ситуации, адаптивността ви към средата, начина на взаимодействие с другите и т.н. Най-голямата полза от това да познаваме себе си, личностните си характеристики и модели на поведение е, че можем да управляваме себе си много по-ефективно и да постигаме целите си с много по-голяма лекота. Познанието за себе си е много полезно и във всички ситуации, в които трябва да вземаме важни за нас самите решения.

2. Как да разбера  личностните си характеристики?

За изследване на аспектите на личността има много различни тестове и инструменти с различен обхват. Инструмента, който ние в “Мениджмънт център” използваме за измерване и оценка на личностните характеристики е 16PF (Шестнайсет факторният въпросник на Р.Кетел), защото той дава подробен и задълбочен поглед върху личността. Този инструмент измерва 16 специфични личностни характеристики и 5 глобални фактора на личността. 16PF e уникален инструмент, изключително точен и надежден и е резултат от  60 години изследвания и развитие на методиката.

Психолозите в “Мениджмънт център” са обучени и одобрени за работа с 16PF от представителите на правата върху 16PF за Европа –  OPP Услугата, която ви предлагаме и чрез която можете да опознаете в дълбочина личностните си характеристики е базирана на професионално изследване на вашата личност с 16PF инструмента и е надградена с коучинг услуга, която да ви помогне да използвате максимално целенасочено и ефективно наученото за себе си. “Мениджмънт център” работи с коучъри сертифицирани от третата най-добра организация в света за обучение на коучъри Ноубъл Манхатан Коучинг  и може да ви помогне да получите това познание за себе си.

3. За какво мога да използвам тази информация?

Резултатите от услугата можете да ползвате:

  • За да получите структурирано познание за  самите себе си и да се опознаете в дълбочина и цялостност.
  • Да разберете обичайните си модели на поведение и да можете да предвидите реакциите си в различни ситуации.
  • Да идентифицирате областите за личностното си усъвършенстване и развитие и да си поставите цели.
  • Да разберете за какви области на професионална изява имате подходящи личностни характеристики и какви дейности не са подходящи за вас.

4. Какъв е процесът, през който трябва да премина?

Услугата се състои от два етапа – тестване и коучинг.

Тестване

При заявяване на услугата ще получите достъп до един от най-качествените и задълбочени тестове за изследване на личностните характеристики 16PF (16 Personality Factors). Попълването на теста, ще ви отнеме от 45 минути до 1 час в зависимост от темпото, с което работите. След попълването на теста, психолозите в екипа ни ще обработят отговорите и ще ви изпратят доклад с пълно описание на личностните ви характеристики.

Коучинг

Коучинг срещите се осъществяват след като сте се запознали с резултатите от теста. Провеждат се две индивидуални срещи между коуч и клиент, в удобно и за двете страни време. Продължителността на всяка среща е по 1 час. Ако клиентът и коучът се намират в едно и също или в близко населено място, срещите могат да се проведат лице в лице, при подходяща обстановка. В случай, че клиентът и коучът се намират в различни населени места, с оглед на това да не се оскъпява услугата, разговорите се провеждат по Skype, като предварително се договаря часа на срещата.

5. Каква е цената и какво ще получа от тази услуга?

Възползвайки се от тази услуга, вие ще получите доклад включващ цялостно изследване на личностните ви характеристики. Изследването се извършва чрез световно утвърден инструмент – 16PF (16 Personality Factors) и сертифицирани за работа с него психолози. Втората част на услугата, коучинг срещите, ще ви помогне да осмислите резултатите от теста, да опознаете себе си от различни аспекти и ще ви покаже как да използвате тази информация за да развиете себе си и да подобрите качеството на живота си.

Цената на услугата е 69 лева и се заплаща предварително.

Към онлайн магазина на Център по мениджмънт

6. Какво да направя за да разбера дали тази услуга е подходяща за мен?

В случай, че не сте сигурни дали такъв тип услуга е подходяща за вас, можете:

  • Да се регистрирате  БЕЗПЛАТНО в онлайн обучението в “Мениджмънт академия” – “Разбери кой си ти” и да научите повече за различните аспекти на личността.
  • Да се запознаете с материалите на тема „Коучинг” в блога ни
  • Да се свържете с нас на посочените контакти и да получите отговор на всички въпроси, които ви вълнуват

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *