Другата реалност

Повечето от вас сигурно са гледали филма “Матрицата”. В този филм главният герой се бори с изкуствената реалност, т.н. Матрица, и се опитва да освободи съзнанието си. Неговият път към истината се оказва осеян с много препятствия и трудности…

Когато сме в силно емоционално състояние, ние се намираме в нещо подобно на матрицата: подвластни сме на емоциите, подчиняваме им се и съзнанието ни е замъглено. Правим това, което емоциите ни диктуват. Едва след като излезем от това състояние и преосмислим отново ситуацията, осъзнаваме, че е имало и други, вероятно по-добри начини да реагираме.

За да излизате от “другата реалност” навреме е необходимо само да усъвършенствате своята Емоционална интелигентност и да поемете контрола върху своите решения. Това предизвикателство не е никак лесно. Вероятно ще се справите с него и сами, ако започнете да търсите материали и източници, но ще загубите много време и енергия. Ще ви бъде много по-лесно, ако разполагате с  качествен източник за самообучение и с професионалист, който да ви дава правилните насоки за работа през цялото време.

Ние ви предлагаме всичко, от което се нуждаете за да започнете още сега работа върху своята емоционална интелигентност!

“ЕМОЦИОНАЛНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ – МОЩЕН РЕСУРС ЗА ПОСТИГАНЕ НА РЕЗУЛТАТИ” ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ!

 

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *