КАК ДА ОБИЧАМЕ СЕБЕ СИ

специално предложение за 14 февруари

Как да обичаме себе си - специално предложение Център по мениджмънт

5  УЕБИНАРА НА ЦЕНАТА НА ЕДИН + БОНУС

КАК ДА СЕ НАУЧА ДА ОБИЧАМ И УВАЖАВАМ СЕБЕ СИ
КАК ДА СПРА ДА СЕ САМОСАБОТИРАМ
КАК ДА СЕ НАУЧА ДА КАЗВАМ НЕ
КАК ДА СЕ ЗАРЕЖДАМ С ЕНЕРГИЯ И ВДЪХНОВЕНИЕ
КАК ДА БЪДА СЕБЕ СИ ИЗГРАЖДАЙКИ ВРЪЗКИ С ДРУГИТЕ

БОНУС

МОСТ КЪМ СЕБЕ СИ - ВОДЕНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

САМО ДО 14-ТИ ФЕВРУАРИ

254 лева

за 49 лева

(спестявате 205 лева)

ОБИЧАТЕ ЛИ СЕБЕ СЕ, ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ДАВАТЕ ЛЮБОВ И НА ДРУГИТЕ

КАК ДА СЕ НАУЧА ДА ОБИЧАМ И УВАЖАВАМ СЕБЕ СИ

Когато ценим, обичаме и уважаваме себе си, животът ни е пълен с удовлетворяващи преживявания.

Когато НЕ ценим, не уважаваме и не обичаме себе си, животът ни е пълен с болка и страдания под различни форми.

Но какво всъщност означава да обичаме и уважаваме себе и как да постигнем това състояние? Научете в уебинара.

Как да се науча да обичам себе си
Как да спра да се самосаботирам

КАК ДА СПРА ДА СЕ САМОСАБОТИРАМ

Темата за вътрешните ни модели и състояния, които подронват нашата увереност и самочувствие е наистина важна.

Колко често чувате в главата си гласът, който ви казва, че се провалихте или че не сте достатъчно добри и не заслужавате да получите желаното от вас?

Вътрешните ни саботьори ни причиняват много ненужно страдание. Когато осъзнаем, че саботьорите са си лично наши и както сме ги създали на някакъв етап от живота си, така можем и да се освободим от тях, тогава започваме да усещаме истинската си сила.

КАК ДА КАЗВАМ НЕ И ДА ОТСТОЯВАМ ЛИЧНИТЕ СИ ГРАНИЦИ

Да кажем НЕ е лесно. Да кажем НЕ на правилните неща, с правилните мотиви, по правилния начин и в правилния момент, ето това е трудно.

Ако искате да научите повече за това, кои са правилните за вас самите начини да кажете НЕ и как да се научите да отстоявате своето НЕ, този уебинар е за вас.

Как да се научим да казваме НЕ по правилния начин
Как да се заредим с енергия и вдъхновение

КАК ДА СЕ ЗАРЕДЯ С ЕНЕРГИЯ И ВДЪХНОВЕНИЕ

Енергията ни е необходима, за да можем да осъществим всички желани от нас неща. Източникът на енергия е неизчерпаем. Защо тогава често се чувстваме изтощени и нямаме енергия?

Къде изразходваме енергията си? Как да поддържаме положителен енергиен баланс? Как да се зареждаме с енергия, когато се чувстваме съвсем изтощени? Ако тези въпроси ви вълнуват регистрирайте се за обучението.

КАК ДА БЪДЕМ СЕБЕ СИ ИЗГРАЖДАЙКИ ВРЪЗКИ С ДРУГИТЕ

Взаимоотношенията ни с другите е тема, която предизвиква много емоции у всеки един от нас.

Често влагаме много време и енергия, за да се разберем с другите, а в крайна сметка резултатът е незадоволителен и за двете страни.

Защо се получава така? Има ли начин да отстояваме себе си и в същото време да имаме добро взаимодействие с другите? Вижте в уебинара.

Как да бъдем себе си във връзките с другите

БОНУС

МОСТ КЪМ СЕБЕ СИ

Водената визуализация “Мост към себе си” е 20 минутно преживяване, чрез което достигате до своето по-уверено “АЗ” и изграждате изключително силни основи на вашето самоуважение и самочувствие.

Визуализацията е базирана на техники от НЛП и ви помага да направите трайна промяна, в начина, по който се отнасяте към самите себе си.

Визуализацията е подходяща за всеки, който иска да подобри връзката със самия себе си и да повиши своето самочувствие.

Автор и водещ: Диана Господинова

Мост към себе си

КАК ДА ОБИЧАМЕ СЕБЕ СИ

Предложението включва: 

Как да се науча да обичам и уважавам себе си

49 лева

Как да спра да се самосаботирам

49 лева

Как да казвам НЕ и да отстоявам личните си граници

49 лева

Как да се зареждам с енергия и вдъхновение

49 лева

Как да бъда себе си изграждайки взаимоотношения с другите

49 лева

БОНУС

Мост към себе си - водена визуализация

9 лева

ПОКАЖЕТЕ ОБИЧ КЪМ СЕБЕ СИ

Научете повече за това как да обичате и уважавате себе си

254 лева

49 лева

(спестявате 205 лева)

Гаранция за вашите пари от Център по мениджмънт

При подготовката на всяка програма на Център по мениджмънт даваме най-доброто от себе си в стремежа си да ви бъдем максимално полезни.

Въпреки това, ако – поради каквато и да е причина – вие не сте доволни от програмата, в която сте се включили, имате нашата гаранция, че ще ви възстановим пълната сума на таксата за участие, която сте заплатили, без да ви задаваме въпроси.

Достатъчно е да го заявите до 30 дни от извършване на плащането.

КАКВО ДРУГИТЕ КАЗВАТ ЗА НАС И НАШИТЕ ПРОГРАМИ

Антония

Антония

За уебинар Как да останем фокусирани в своите цели

Много Ви благодаря Диана. Благодарение на вашите уебинари, напредвам много. Следя вашите препоръки от повече от година. Съветите ви са безценни, успяхте да ме фокусирате и изстреляте в пътечката за бегачите. Бъдете здрава и все така отваряйте очите на хората.

jani

Жани

За коучинг сесия по скайп

“Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”

katrin

Катрин Прентис

За професионалните качества на Диана Господинова като коуч

Като ментор в програмата, с удоволствие отбелязвам, че г-жа Диана Господинова е професионалист с високо ниво на самосъзнание. Като коуч тя притежава умението да слуша на много високо ниво и да усеща дори това, което клиентът не казва, като с непоколебима елегантност фокусира целия процес върху интересите и дневния ред на клиента и  му помага успешно да постигне цели си.

Нейните ключови умения като коуч, съчетани с експертните и знания и опит в областта на управлението я правят забележителен актив за всеки лидер или екип, който ще се възползва от таланта и като коуч. Вътрешният и чар и ерудиция правят работата с нея не само професионално удовлетворяващо преживяване, но и гарантирано удоволствие.

Нина Йорданова

За уебинар Преглед на резултатите

Здравейте, Диана (и компания),

Искам да изразя мнението си за уебинара от 18/12/18. Беше изключително интересно и полезно.

Един от примерите, с които работихте беше от попълнената от мен анкета преди това, и беше изключително полезно да чуя нещата, които споделихте и идеите, които ми дадохте. Често си правя списъци и си водя Планер, което ми върши страхотна работа, за да организирам деня си, но Вашият подход е наистина по-задълбочен и аналитичен, а в същото време е достатъчно семпъл. Имам предвид, че не изисква допълнителна подготовка или знания, само да сме честни сами със себе си.

Накратко, мисля че, макар и съвсем случайно (ама наистина случайно), попаднах на едно малко съкровище, от което смятам да се възползвам през следващата 2019 година.

Ganka Petrova

Ганка Петрова

За уебинар Пътят на емоцията по време на конфликта
pavlina

Павлина

За коучинг сесии на живо

“Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”

vania

Ваня

За инициатива Коучинг уикенд

“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!”