Център по мениджмънт Стара Загора има опит в частни организации в областта на производството и услугите, държавни организации и общински администрации.

Център по мениджмънт Стара Загора се гордее, че негови клиенти са:

Мебели Иввекс

„Мебели Иввекс” са една от водещите фирми в разработването и производството на мека мебел в България. От създаването си през 1997г. фирмата се налага на пазара с качествени и фукционални и мебели, създадени и изработени с внимание към детайлите. Производствената база на фирмата е разположена на площ от 5000кв.км. и е оборудвана с най-новите технологии за производството на мебели.

Колекцията от мебели на фирмата предлага както класически, така и модерни модели основани на идеята за удобство и функционалност. Комбинацията от висококачествени материали за изработка на конструкцията и качествени пължежи и дамаски гарантира високото качество на изделията.

Мебелите на Иввекс могат да бъдат намерени в най-големите търговски вериги в страната. Фирмата разполага с фирмен магазин в Стара Загора и предстои откриване на собствен мебелен комплекс на 3 етажа, в който фирмата да представи на своите клиенти голямото многообразие от мебели, които произвежда.
С цел разширяване на пазарните си възможности „Мебели Иввекс” стартираха износ за съседните балкански страни.

Вижте отзиви за съвместната ни работа тук>

Прокс – 2 ООД

“Прокс-2” ООД е не просто фирма от металообработващия сектор, а е неразделна част от българското и европейско машиностроене. “Прокс-2” ООД е одобрен доставчик на над 400 български и европейски машиностроители в секторите хидравлика, каростроене, складово оборудване, тежко строително машиностроене, заварени конструкции и други.

“Прокс-2” ООД е фирма в крак с високите технологии. Днес фирмата успешно си служи с модерни CAD / CAM системи, за да Ви предложим най-доброто технологично решение. Успешно работим и с внедрена модерна ERP система, за да гарантира успеха и цената на Вашия проект.

“Прокс-2” ООД е фирма, в която качеството е преди всичко останало. От 2009 г. фирмата притежава сертификат за управление на качеството EN ISO9001:2008.

В “Прокс-2” ООД вярваме, че постоянното усъвършенстване на услугите ни и фокусът върху дългосрочните партньорства са ключът към успеха ни.

Таллпак България ООД

13 години след създаването на Tallpack International в Холандия, Marco Mulder и Hubert Verheul основават Tallpack Bulgaria. От 2011 Tallpack Bulgaria предлага широка гама от решения за вътрешен транспорт, транспортиране на палети, системи за пакетиране и стабилизиране на товари. Основните дейности включват проектиране, доставка и поддръжка на машини за чембероване, палетизиране, опаковане със стреч фолио, пълнене в чували, мащини за стреч худ опаковане, както и доставка на основните им прилежащи консумативи. В допълнение, Tallpack Bulgaria предлага всички дейности, свързани със сервизиране и поддръжка на доставеното оборудване. Може да се свържете с нашия сервизен зентър 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието.

Склада и седалището на фирмата се намират в Стара Загора. Търговската дейност се ръководи от екип специалисти в продажбите, които пътуват из страната, за да достигнат всяка една дестинация на произвоствен процес. Tallpack Bulgaria е част от Tallgroup.

Кълвача Инженеринг АД

Фирмата е строителното и инженерингово подразделение в структурата на група „Кълвача”, която успешно присъства на европейския енергиен пазар вече 18 години. Годишният оборот на групата надхвърля 110 милиона евро и близо 500 работници и служители са постоянно наети във всички компании на групата.

Основна част от дейността на Кълвача Инженеринг АД е проектиране, производство и монтаж на цялостни решения за бензиностанции, газостанции за пропан-бутан и компресиран природен газ.
Фирмата разполага с необходимите ресурси за цялостно изпълнение на индустриални обекти със значителни размери на територията на страни от Балканския полуостров.

Производствената база на компанията е в град Стара Загора. Разположена е върху 42 декара индустриален парцел и разполага с 12 000 кв. м. модерни халета. Фирмата работи с партньори в различни държави в Европа, Азия и Африка – Индия, Украйна, Гърция, Босна и Херцеговина, Нигерия, Пакистан, Кипър и др.
Компанията е сертифициран доставчик на НАТО.

Вижте отзиви за съвместната ни работа тук>

ЛЪКИ ЕООД

“ЛЪКИ” ЕООД  е една от водещите фирми в областта на логистиката и търговията с бързооборотни стоки за старозагорски регион. Дружеството е създадено през 1995 г. с основен предмет на дейност търговия на едро и дребно с над 3 000 артикула. Фирмата е основен доставчик на повече от 800 клиенти – вериги супермаркети, магазини,  заведения, хотели и ресторанти.
Компанията поддържа оптимално продуктово портфолио, съобразено с нуждите на пазара. Непрекъснато добавят към портфолио си, както продукти на утвърдени национално преставени компании, така и на нови за пазара продукти, които те развиват и популяризират сред клиентите си.

“ЛЪКИ” е собственик на нов и модерен логистичен център разположен  на площ от 6 000 кв.м, оборудван според всички изисквания на Европейските стандарти.
Малка част от  търговските партньори на „Лъки”ЕООД са “Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, “Загорка” АД, Винпром “Пещера”, “Девин” ЕАД, КЕН” АД, “Мис Каприз Комерс”АД, “Суидън Комерс”ЕООД и много други национално и регионално представени производители и дистрибутори.

Вижте отзиви за съвместната ни работа тук>

Зоохранинвест ЕООД

“ЗООХРАНИНВЕСТ” е специализирана в производството и продажбата на пълноценни и допълващи фуражи, биоконцентрати и фуражни добавки.

Собственост на фирмата са два от най-големите фуражни завода в страната – в Стара Загора и Бургас. Те работят с машини и технология на швейцарската фирма BUHLER, а капацитетът им е 20000 тона на месец. Заводите са напълно автоматизирани и отговарят на всички европейски норми и изисквания за качество на произвежданата продукция. Клиенти на фирмата са фуражни заводи, свинекомплекси, птицеферми, говедовъдни ферми и  рибовъдни стопанства от цялата страна.
“ЗООХРАНИНВЕСТ”ЕООД внася суровини за фуражната промишленост от Дания, Германия, Турция, Гърция, Украина и САЩ.

Вижте отзиви за съвместната ни работа тук>

ЗСК Боруй

“ЗСК Боруй” АД е водеща компания в строителния бранш в областта на промишленото и обществено строителство, създадена през 1959 г. Към настоящия момент част от дружеството е един от 6-те завода в България за производство на конструкции от предварително напрегнат и ненапрегнат сглобяем стоманобетон.

“ЗСК Боруй” АД е специализирана в проектиране, производство и монтаж на сглобяеми стоманобетонни, метални и смесени конструкции. Предлага на своите клиенти пълен инженеринг на инвестиционни проекти – цялостно строително-инвестиционно обслужване от предпроектните проучвания до получаване на разрешение за ползване.

Фирмата изпълнява проекти за водещи производители и инвеститори:  Кауфланд България ; Билла България ; Технополис ;  Стандарт профил България , Рокар Стара Загора, Практис Стара Загора, Конекс Тива –с. Оризово, Сънрайз Стара Загора, Цех за високоалкохолни напитки Винпром Пещера, Оскар Рюег – Стара Загора, Беркай Бургас; Булсафил с.Скутаре; Баумакс Стара Загора и Бургас и много др.

“ЗСК Боруй” АД притежава сертификати за съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004 , издадени от австрийската фирма OQS, включително и сертификат за членство в международната мрежа IQNET.

Принс ООД

„Принс”ООД притежава най-популярната верига за бързохранене в Стара Загора. Фирмата е от дълги години на пазара и предлаганите от нея храни са се превърнали в символ сред гражданите на Стара Загора. В заведенията се предлага богат асортимент от хамбургери, закуски и пици, като рецептите са измислени от собствениците на фирмата.

Вижте отзиви за съвместната ни работа тук>

Артемис 2 БГ

Фирма “ARTEMIS 2BG” е първият oфициален вносител на Swarovski AG – Австрия с право да продава и разпространява на едро и дребно всички елементи от категорията “CRYSTALLIZED TM – Swarovski Elements” на територията на България. Като основен дистрибутор на Swarovski фирма „Артемис 2БГ” работи в тясно сътрудничество с най-изявените производители на бижута и модни къщи в цялата страна.

Паралелно с продажбата на кристали Swarovski екип от дизайнери на фирмата разработват авторски модели бижута. Украшенията са изработени от кристали Swarovski в съчетание със сребърни елементи. Производителят на кристалите – Swarovski AG – Австрия е оценил качествата на произвежданите бижута и е предоставил правото на “ARTEMIS 2BG” да ползват уникален сертификат, доказващ произхода на бижутата. Към момента австрийската фирма не е удостоила с тази чест друга фирма в България.

Вижте отзиви за съвместната ни работа тук>

Рока Пропъртис ООД

Кантора за недвижими имоти РОКА Пропъртис предлага пълната гама услуги за недвижими имоти: инвестиционно консултиране, посредничество при покупко продажба и отдаване под наем, оценки, управление на имоти. В компанията работят професионалисти от различни сфери: строителни инженери, юристи, икономисти, с което се гарантира предоставянето на качествена услуга и консултация.

Вижте отзиви за съвместната ни работа тук>

Стройкомлект МД ООД

“СТРОЙКОМПЛЕКТ МД” е основана през 1993 г. Основен предмет на дейност, реализиран чрез обектите на специализираната верига магазини “КОМФОРТ”, е търговията на едро и дребно с битови и промишлени осветителни тела; електроматериали, електроапаратура, кабели и проводници и т.н. Фирмата е официален и оторизиран представител за България на водещата за европейския пазар на осветление марка GLOBO Lighting, и официален дистрибутор на лидерите в сферата на електроапаратурата Schneider Electric и Moeller Electric. Предлаганата богата гама от интериорни, екстериорни, декоративни и луминисцентни осветителни тела на всички водещи европейски и български производители в бранша, дава възможност за успешна реализация на разнообразни класически и модерни светлинни решения.
В сферата на услугите “СТРОЙКОМПЛЕКТ МД” предлага цялостно проектиране и изпълнение на осветителни и електрически инсталации, както и проектиране и производство на електрически табла от всякакъв тип за напрежение до 35 KV.

Елина АД

Дейността на фирма „Елина” АД е специализирана в областта на инвестициите, строителството и туристическото обслужване от 1999 г. Фирмата работи успешно на международния и българския туристически пазари.
„Елина” АД извършва строителството от основи до ключ, включително метални и покривни конструкции, ВиК, Ел. и отоплителни, вентилационни и климатизационни инсталации, мазилки, шпакловки, бояджийски работи, фаянс, теракота, алум. дограма и др.
Обекти построени от „Елина” АД са 4-звездния апарт хотел „Цезар Палас” – Елените,  4-звезден апарт хотел „Елина Палас” – Пампорово, 4-звезден апарт хотел „Родопея” – Пампорово.

Радулов ЕООД

РАДУЛОВ ЕООД е основана през 1992 година в Стара Загора с предмет на дейност производство на безалкохолни напитки – негазирани, газирани, енергийни, напитки за деца и студен чай.
Марката РАДУЛОВ се продава в цялата страна чрез изградена дистрибуторска мрежа на няколко нива, което позволява продуктите да достигнат крайния клиент за изключително кратък срок. Фирма РАДУЛОВ ЕООД осъществява износ за Румъния, Македония, Косово и Албания.
Признание за нивото на марка РАДУЛОВ е членството в Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България, Клуба на световните търговски лидери и призовете от Бейрут, Женева – Международна награда за нови технологии и качество, Париж и София.

Хрансервизинженеинг АД

Хрансервизинженеринг е акционерно дружество, лидер в производството на витаминно-микроелементни премикси, минерални смески, биоконцентрати. Основен принцип в дейността на дружеството е насочеността към клиента.
Хрансервизинженеринг АД осигурява на клиентите си безплатна консултантска помощ по всички въпроси, свързани с храната и храненето на животните, при прилагането на нови концепции и технологии, анализи на фуражни суровини и фуражи, софтуер.
Производствените мощности на дружеството са базирани на територията на градовете Стара Загора, София и Велико Търново, като дружеството разполага с отлично изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна.

Евриком ЕООД

Фирма “Евриком” ЕООД е основана през 1993 г.в гр.Стара Загора с основна дейност доставка на парафин и производство на парафинови свещи. Производствената и складова база на фирмата е разположена на 1200 кв.м и позволява едновремено съхранение на 600 т твърд и течен парафин и производство на 5 тона свещи в денонощие. Свещите се произвеждат посредством ръчна или машинна обработка. „Евриком”ЕООД е заела лидерски позиции, като производител на парафинови свещи на българския пазар и една от големите фирми на Балканите в този бранш.
Търгуват успешно с фирмо от Германия, Италия, Холандия, Великобритания и Балканските страни.

Перла АД

„Перла” АД е сред водещите фирми производители на селскостопанска техника в страната. Своята дейност акционерното дружество осъществява в два завода на територията на град Нова Загора. В дейността си дружеството съчетава традиции и съвременно мислене, като внедрява най-новите тенденции в селскостопанското машиностроене.
„Перла” АД  предлага многофункционални изделия, гарантира прецизно качество на обработка на почвата и сигурна защита на трайните насаждения и полските култури.

ЗСК Имоти ЕООД

“ЗСК ИМОТИ” ЕООД е част от Група ЗСК Стара Загора. Дружеството е специализирано в организация и управление на проекти в областта на недвижимите имоти. Фирмата предоставя на инвеститори подходящи локации с оригинални проектни решения, отговарящи на индивидуалните им потребности.
Дейността на дружеството има ясно изразена ориентация към регион Стара Загора и е ориентирана както към клиенти – инвеститори, така и към крайни клиенти.

Воден свят ООД

„Воден свят” ООД е фирма специализирана в проектиране и изграждане на подземни напоителни системи за градини, паркове, голф игрища, стадиони. Тя е официален представител за региона на град Стара Загора на американската компания HUNTER Industries – лидер в производството на компоненти за автоматизирани поливни системи.

Лерос ЕООД

„Лерос” ЕООД е бързоразвиваща се фирма с над 19 годишен опит в продажбата на стоки за извършване на довършителни работи – подови настилки, стенни покрития, тониране на бои, висококачествени латекси, мазилки и тапети на доказани производители.

Фирмата управлява два търговски обекта в гр.Стара Загора. В магазините се предлагат и артикули, които не са масово разпространение в търговската мрежа – луксозни тапети на италиански производители, специални мазилки, стикери за вътрешна декорация.

Мебелни салони „Даниста”

Даниста е с основен предмет на дейност продажба и дитрибуция на мебели за обзавеждане на дома, офиса и хотела. Фирмата разполага с 5 търговски обекта в градовете Бургас, Слънчев бряг и Средец. На пазара са от 1997г.
Предлагат продуктите на доказани производители на мека и корпусна мебел.

ПАС Комерс ООД

Фирмата е специализирана в извършването на строително-ремонтни работи. Извършва за своите клиенти разрушаване на сгради и разчистване на строителни площадки, изкопно-насипни работи и транспорт. Притежава лиценз за специализиран транспорт на тежки машини.

Родео ООД

„Родео” ООД е първата частна фирма за подготовка на водачи на МПС в град Стара Загора. Авто-мото клуб „Родео” предлага на своите клиенти допълнителни услуги включващи курсове за възстановяване на отнети контролни точки, курсове за пренос на опасни товари ADR, подготовка за психологически изпит, оборудване на кабинети по безопасност на движението и др.

НБ Захари Княжески

НБ Захарий Княжески е една от най-големите библиотеки в Старозагорска област. През  своята повече от 60г. история библиотеката непрекъснато обновява и допълва с нови издания библиотечния си фонд, разширява обхвата на предлаганите услуги за гражданите и автоматизира дейностите в различните отдели.

Силика ООД

„Силика”ООД е новоучредено дружество с основен предмет на дейност научноизследователска и развойна дейност в областта на химията и хранително-вкусовата промишленост; търговия с интелектуална собственост; разработване и реализация на нови иновативни продукти, процеси и технологии.

Активи ССП ЕООД

Активи ССП ЕООД  е създадена през 2004 с предмет на дейност – абонаментно счетоводно обслужване на предприятия от всички сфери на икономиката, данъчни и осигурителни консултации, обслужване на заплатите на персонала, представителство пред данъчните, осигурителни и други държавни органи, изработване на проекти за финансиране от банки и други институции.

Георги Георгиев ЕТ

Фирмата търгува със промишлени стоки на едро и дребно на територията на гр.Мъглиж. Насочена е към задоволяване на необходимостта на жителите на града от материали за строителството, железария, бои и химикали, домакински потреби.
Дистрибутор е на утвърдени фирми в производството на стоки за ремонтни и довършителни работи.

Нелина ЕТ