Курс за капитани

ЕДНОДНЕВЕН ДИНАМИЧЕН ТРЕНИНГ

Станете Капитани на собствения си живот!

Какво искате?

Искате ли да сте наясно със собствените си цели и желания?

Искате ли свой вътрешен компас, който да ви помага да вземате истински добри решения за вас самите?

Компас, който сочи  към вашите ценности и мечти, а не към чуждите мнения и намерения за живота ви?

Искате ли вятърът за вас ВИНАГИ да е попътен?

Искате ли живот с посока, вместо живот  по течението?

Искате ли да вдигнете котвите на поведенията, които ви саботират?

Ако сте отговорили с ДА на тези въпроси продължете да четете по-надолу.

Какво се случва когато вие определяте курса на живота си?

Представете си лодка, която е вдигнала платна, но все още е пуснала котва? Тя се върти в кръг на повърхността или се стреми непрекъснато напред, под силата на вятъра, но все стои на едно място!

Сега си представете себе си – как влагате много усилия и не стигате до никъде, а в края на деня единствено се чувствате изтощени…

В съвременното ни динамично ежедневие, в някакъв момент, всички сме били в такава ситуация.  Безброй задачи и изисквания към нас са като морските вълни – заливат ни непрекъснато и на работните ни места и у дома, и ни тласкат все към брега, от който се  опитваме да се откъснем и да поемем към мечтите си.

На това вълнуващо и вдъхновяващо пътешествие, от което понякога сами се отказваме, за да решаваме дребните задачи на всекидневието. Избираме сигурността пред приключението.

„Корабът е на сигурно място в пристанището, но не затова са създадени корабите.”  -вярваме ние и затова… само за миг си представете, че можете:

 • Да излезете от въртележката и да видите ясно цялата картина отстрани.
 • Да откриете по-ефективни начини за справяне с ежедневните задачи.
 • Да осъзнаете колко от задачите, които си поставяте са истински важни за вас
 • Да разберете какви са силите, които задвижват вашия кораб и че бързината и посоката му зависят само от вас
 • И още по-хубавото, че можете сами да избирате своите пристанища – както поискате.

Как бихте се почувствали, ако всичко това беше възможно?

Защото то е!

И  зависи само от вас. Разбира се има няколко условия, за да можете да поемете управлението на собствения си живот и да го направлявате в най-добрата за вас посока.

Първо трябва да поемете отговорността за себе си и живота си и да се освободите от навика да прехвърляте вината на външни обстоятелства и хора.

И второ да развиете няколко ключови личностни умения.

Може би се питате, кои са тези умения? Ето ги основните:

 • Да опознаете СВОИТЕ ценности и нужди
 • Да формулирате ясно своите цели и желания
 • Да се фокусирате върху силните си страни
 • Да се освобождавате постепенно от неефективните ви модели за справяне със задачите
 • Да се научите да вземате истински добри решения
 • Да се научите да търсите и давате помощ от другите

В еднодневния тренинг “Курс за капитани” развиваме точно тези умения.

Сигурно се питате … как за един ден ще развием всички умения?

Абсолютно уместен въпрос! Не можем да ви обещаем чудеса, макар че и чудесата са част от нашия живот.

Това, което със сигурност ще се случи на тренинга е следното:

 • Ще повишите нивото си на всяко от изброените умения
 • Ще получите мощни инструменти и техники, с които да развивате уменията си и след тренинга
 • Ще откриете за себе си неща, които не сте подозирали
 • Ще усетите истинската си сила на творец на собствения си живот
 • И разбира се ще се забавлявате

Подробната програма за деня можете да видите оттук: ПОДРОБНА ПРОГРАМА

Какво ще получите, ако участвате?

Истинско разбиране на важните аспекти от живота ви
Яснота по стойностните за вас цели
Трансформиращи техники
Забавни практики в приятна среда
Капитанска книжка с личните ви прозрения
Неочаквани открития за вас самите
Различен и вдъхновяващ ден
Сертификат за участие

Кои са водещите на тренинга?

Диана Господинова

Диана е дипломиран коуч, сертифициран ТЕС практик и консултант по мениджмънт и помага на своите клиенти да постигат резултатите, които искат, чрез повишаване на личната си ефективност.

Тя е с 15 години опит като консултант по мениджмънт в малки и средни фирми и е създател и лектор на множество онлайн обучения и тренинги в областта на мениджмънта и емоционалната интелигентност.

Росен Рашков

Росен Рашков

Росен е професионален ICF коуч и треньор по социални умения. Неговата цел е да подкрепи професионалното и лично развитие на своите клиенти чрез богат арсенал от коучинг техники и инструменти.

Той е с над 15 години опит в създаване и развитие на успешни търговски екипи. Росен е автор на рубрика в списание „Човешки ресурси”, както и на собствен блог, посветен на изследване и развитие на социалните умения.

Къде и кога ще се проведе?

16 март 2019
събота
гр.Варна
Хотел Аква
от 10:00 до 17:00
часа

Защо си струва да се включите?

Включете се в тренинга, ако искате за един ден да направите сериозен скок в разбирането на собствения ви живот и силите, които го задвижват.

Ще имате на разположение двама умели коуч специалисти, които ще ви помогнат да откриете истинската си сила да определяте курса на живота си.

Подкрепящата среда и мощните техники ще ви позволят да разширите своите граници и да видите пред себе си нови възможности.

Подарете си този различен ден, облечете се удобно и елате да се научите как да бъдете капитани на собствения си живот.

Ние ви обещаваме безопасно и приятно плаване!

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ СЕГА!

Гаранция за удовлетвореност

Гаранция за вашите пари от Център по мениджмънт

При подготовката на всяка програма на Център по мениджмънт даваме най-доброто от себе си в стремежа си да ви бъдем максимално полезни.

Въпреки това, ако – поради каквато и да е причина – вие не сте доволни от програмата, в която сте се включили, имате нашата гаранция, че ще ви възстановим пълната сума на таксата за участие, която сте заплатили, без да ви задаваме въпроси.

Достатъчно е да го заявите веднага след събитието.

Какво казват другите за нас

Антония

Антония

За уебинар Как да останем фокусирани в своите цели

Много Ви благодаря Диана. Благодарение на вашите уебинари, напредвам много. Следя вашите препоръки от повече от година. Съветите ви са безценни, успяхте да ме фокусирате и изстреляте в пътечката за бегачите. Бъдете здрава и все така отваряйте очите на хората.

jani

Жани

За коучинг сесия по скайп

“Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”

katrin

Катрин Прентис

За професионалните качества на Диана Господинова като коуч

Като ментор в програмата, с удоволствие отбелязвам, че г-жа Диана Господинова е професионалист с високо ниво на самосъзнание. Като коуч тя притежава умението да слуша на много високо ниво и да усеща дори това, което клиентът не казва, като с непоколебима елегантност фокусира целия процес върху интересите и дневния ред на клиента и  му помага успешно да постигне цели си.

Нейните ключови умения като коуч, съчетани с експертните и знания и опит в областта на управлението я правят забележителен актив за всеки лидер или екип, който ще се възползва от таланта и като коуч. Вътрешният и чар и ерудиция правят работата с нея не само професионално удовлетворяващо преживяване, но и гарантирано удоволствие.

Нина Йорданова

За уебинар Преглед на резултатите

Здравейте, Диана (и компания),

Искам да изразя мнението си за уебинара от 18/12/18. Беше изключително интересно и полезно.

Един от примерите, с които работихте беше от попълнената от мен анкета преди това, и беше изключително полезно да чуя нещата, които споделихте и идеите, които ми дадохте. Често си правя списъци и си водя Планер, което ми върши страхотна работа, за да организирам деня си, но Вашият подход е наистина по-задълбочен и аналитичен, а в същото време е достатъчно семпъл. Имам предвид, че не изисква допълнителна подготовка или знания, само да сме честни сами със себе си.

Накратко, мисля че, макар и съвсем случайно (ама наистина случайно), попаднах на едно малко съкровище, от което смятам да се възползвам през следващата 2019 година.

Ganka Petrova

Ганка Петрова

За уебинар Пътят на емоцията по време на конфликта
pavlina

Павлина

За коучинг сесии на живо

“Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”

vania

Ваня

За инициатива Коучинг уикенд

“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!” 

цвети

Цвети

За програмата на Коучинг клуба

“Твоята програма е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си. Върнах себе си на себе си. Върнах си силата. Своето самоуважение. Своята увереност. Желание за живот. Толкова съм развълнувана, че не мога да намеря толкова силни думи, с които да опиша това, което чувствам. Четири месеца, а в мен и живота ми има тотална промяна. Няма думи, с които да изразя своята признателност към теб. Благодаря ти, че те има. Благодаря ти, че си до мен и ме подкрепяш. Благодаря ти за вдъхновението, за нежното, мило и топло отношение. Щастлива съм, че те познавам. Ти си моето вдъхновение!”

татяна

Татяна

За обучение Емоционална интелигентност

“Искам и да изкажа огромната си благодарност, признателност и обич, които предизвика у мен с подкрепата, споделянето и насоките си. Думите не стигат… “

Павлинка

Павлина

За тест Личностни характеристики

“Много интересно изследване на моята личност получих , за което благодаря. Има фактори , които знаех , но има и такива които направо си мисля , че трябва да имаш гадателски способности за да ги откриеш . Много съм впечатлена. Сега си пожелавам да намеря отговорите и на въпросите под всеки фактор и тогава наистина ще задълбоча себепознание, което се оказва много дълбоко. Благодаря ви !”

Мирка

Мира

За инициатива Коучинг уикенд

“…най-ценното, те бяха повече, но най-вече възможността за споделяне на мисли, емоции с прекрасни хора…възможността да бъдеш себе си…”

Лъки ЕООД

За проект за разработване на бонусна система

Специалистите от Център по мениджмънт имат собствен, ефективен стил на работа, които ги отличават от конкурентите на пазара.

Благодарение на професионалното отношение на Център по мениджмънт разработването на бонусната  система се оказа печеливша стратегия при повишаване на мотивацията и подобряване на атмосферата в търговския отдел.

лого Принс

Принс ООД

За проект Анализ на организационна структура и бизнес процеси

Индивидуалният подход на г-жа Господинова в съчетание с дълбокото и вникване в същността на нашата работа и професионалната и подготовка доведе до изпълнение изцяло на поставените задачи. Изработеният от нея краен доклад напълно ни удовлетворява и представлява основен жалон за по нататъшната ни работа, за което благодарим.

лого Рока-1

Рока Пропъртис

За проект Изграждане на визия, структура и стратегия

В резултат на съвместната ни работа “Рока Пропъртис” стартира дейността си с ясно изградена стратегия за развитие, с определени цели, дефинирана мисия и организационна структура на дейността. Това помогна на фирмата да се позиционира стабилно и качествено на пазара.

Консултантът ни предложи професионална и компетентна помощ, затова с удоволствие бихме го препоръчали на наши партньори и клиенти, нуждаещи се от услуги в мениджмънт консултирането.