Коучинг клуб

 

ВИЕ СТЕ ГЛАВНИЯ ГЕРОЙ В СВОЯ ЖИВОТ.

КАКЪВ ИСКАТЕ ДА БЪДЕ ФИЛМА, В КОЙТО УЧАСТВАТЕ?

 

Като всеки главен герой вървейки по пътя към ЦЕЛТА СИ срещате препятствия, които трябва да преодолеете.

По вашия ЖИТЕЙСКИ ПЪТ има един особен вид ПРЕПЯТСТВИЯ, такива, които са вътре във вас самите. Тези препятствия често ви спират и правят достигането на вашите цели много трудно или дори невъзможно. 

За да отключите пълния ПОТЕНЦИАЛ, на който сте способни е необходимо да се научите ДА ПРЕОДОЛЯВАТЕ  точно тези вътрешни препятствия. Тогава ще можете да постигнете живота, който бихте искали за себе си.

 

В НАЙ-НОВАТА ИНИЦИАТИВА НА ЦЕНТЪР ПО МЕНИДЖМЪНТ

КОУЧИНГ КЛУБ

ЩЕ РАЗВИВАМЕ  УМЕНИЯТА СИ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ

НА ВЪТРЕШНИТЕ ПРЕПЯТСТВИЯ.

Нека да ви разкажа една история.

Един човек седял в оазиса близо до входа на близкоизточен град. Приближил се до него юноша и попитал:

– Никога преди не съм бил тук. Какви хора живеят в този град?
Старецът отговорил:

– А каквиКоучинг клуб са хората там, откъдето идваш?
– Егоисти и зли. Именно затова с радост ги напуснах.
– Е, тук хората, които ще срещнеш, са точно същите – предупредил го мъдрецът.

Не изминало много време и друг пътник задал същия въпрос.
– Току що пристигам. Кажи ми, дядо, какви хора живеят в този град?

Старецът пак пита:
– Кажи, сине, а как се отнасяха към теб в града, от който пристигаш?
– О, там живееха добри, гостоприемни и благородни души. Много приятели оставих и ми беше трудно да се разделя с тях.
– Тук ще намериш същите – отговорил мъдрецът.

Един търговец, който поил камилите си наблизо, чул и двата разговора. Едва изчакал втория човек да се отдалечи и започнал да упреква стареца:
– Как може да дадеш два съвършено различни отговора на един и същи въпрос!

– Сине мой, всеки носи света си в собственото си сърце. Този, който в миналото не е открил нищо хубаво в местата, които е посетил, няма да намери доброто и тук. А този, който е имал много приятели, и тук ще намери вярност и преданост. Защото, виждаш ли, околните стават такива, за каквито ги мислим.

 

РЕАЛНОСТТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ НАЧИНА,

ПО КОЙТО НИЕ ИНТЕРПРЕТИРАМЕ НЕЩАТА,

КОИТО СЕ СЛУЧВАТ В ЖИВОТА НИ.

 

Задачата ни в КОУЧИНГ КЛУБА е да се научим как да променяме вътрешната си реалност, така че да постигаме желаните външни резултати. Управлението на вътрешните ни процеси е първата част от голямата тема Емоционална интелигентност. В рамките на една година в КОУЧИНГ КЛУБА ще развиваме уменията си и ще повишаваме емоционалната си интелигентност. 

Преживявания

От какво е съставена нашата вътрешна реалност?

Всяко наше преживяване включва едновременно три компонента – мисли, емоции и действия. Всеки един от тези компоненти може да бъде управляван, което означава, че можем да управляваме нашите преживявания.

Мисли

Много често мислите задвижват нашите емоции, а оттам се задвижват химичните процеси в организма ни. Тази последователност се случва толкова бързо, че дори не усещаме как от няколко негативни мисли се оказваме уморени и изтощени. Качеството на вътрешния ни диалог е от огромно значение за това с какво настроение ще преминаваме през живота си. 

Емоции

Емоциите често се задвижват от външни въздействия. В съвременния “свързан” свят ние ежеминутно сме засипвани от външни въздействия. В цялата динамика и пренаситеност се изисква истинско майсторство на “вътрешната игра”, за да останеш в добро настроение през целия ден. 

Физическо състояние

Има определени правила при спазването на които нашето тяло се чувства добре – достатъчно сън, качествена храна и движение. За жалост времето все не ни достига и крадем от съня си, а докато бързаме от едната задача към другата хапваме каквото имаме подръка и набързо. Движението ни често е сведено от къщи до колата и обратно и това води до постоянно усещане за умора.

Съвременното ежедневие е изпълнено с предизвикателства, които трябва да преодолеем, за да останем в балансирано и хармонично състояние и да се чувстваме добре докато постигаме целите си.

В КОУЧИНГ КЛУБА ще се научим да направляваме умело вътрешните си процеси. От една страна това ще ни донесе баланс и усещане, че владеем живота си, а от друга страна ще ни помогне да преодолеем вътрешните препятствия, които ни пречат да постигаме целите си.

 

КАКВИ УМЕНИЯ ЩЕ  РАЗВИВАМЕ?

 

Програмата в КОУЧИНГ КЛУБА е едногодишна и е съставена така, че да има надграждаща последователност на темите, като в същото време се фокусирана върху най-ключовите умения за подобряване на качеството на “вътрешната игра”. По всяка тема се работи концентрирано един месец. Всички теми се разглеждат през фокуса как да постигаме целите и резултатите, които искаме в живота си.

1. Да си поставяме цели

2. Да постигаме резултати

3. Да разбираме вътрешната игра и нейните правилаСамоувереност

4. Да повишим своето самоуважение и самооценка

5. Да разпознаваме своите състояния

6. Да разбираме и управляваме своите емоции

7. Да управляваме мислите си

8. Да повишим самоконтрола си

9. Да се справяме със стреса и напрежението

10. Да повишаваме мотивацията си

11. Да вземаме ефективни решения

12. Да бъдем коуч на самите себе си

 

 

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ КАТО ЧЛЕН НА КОУЧИНГ КЛУБА?

 

 

ВИДЕО МАТЕРИАЛИ

Видео материали

 

Членството в КОУЧИНГ КЛУБА ви дава достъп до онлайн обучителната ни платформа Мениджмънт академия, където ще можете в удобно за вас време да се запознаете с видео материалите по темата на месеца.

 

УПРАЖНЕНИЯ

 

УпражненияОбучителната ни платформа е работно пространство, където могат да се развиват идеи, да се тренират умения и да се осъществява диалог между водещ и участници, както и между самите участници. Към всяка месечна тема има множество упражнения, чрез които да усъвършенствате своите умения.

 

ТЕСТОВЕ

Тестове

 

Ще имате достъп до тестове, чрез които ще можете да измервате моментното ниво на вашите умения и да повишавате нивото си на самопознание.

 

ЧЕК ЛИСТИ

 

Чек листи

Чек листите са работни формуляри, които ви дават възможност бърза и фокусирана проверка на всички стъпки от конкретен процес. Те са обобщени таблици с помощта на които обхващате цялата разглеждана тема и нейните елементи едновременно.

 

КАЗУСИ И ПРИМЕРИ

 

КазусиКазусите от практиката и реалните примери ще допълнят разбирането ви и начина на прилагане на уменията, които развиваме в конкретни житейски ситуации.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

 

Допълнителни материалиКъм всяка от разглежданите теми има добавени и набор от качествени и задълбочени допълнителни материали по темата.

 

ФОРУМ НА КЛУБА

 

Форум на КОУЧИНГ КЛУБВсички членове на КОУЧИНГ КЛУБА имат достъп до форум, където могат да задават теми за обсъждане и да споделят свои впечатления и опит.

 

 

МЕСЕЧНА СРЕЩА ОНЛАЙН

 

Среща на живоВсеки месец се организират и срещи на живо за всички членове на КОУЧИНГ КЛУБА. Срещите се провеждат ОНЛАЙН, безплатни са за членовете и имат за цел да се споделя опит и да се обсъждат конкретни казуси от практиката.

 

ЗАТВОРЕНА ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУК

 

Група във Фейсбук

В специалната затворена фейсбук група КОУЧИНГ КЛУБ всички участници ще могат да задават въпроси, да обсъждат казуси, да питат за мнение и съвет и да си помагат взаимно.

 

ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ

 

ИмейлВ началото на всяка седмица ще получавате кратък имейл с предизвикателство и вдъхновение, който ще ви подтиква към реално действие за развиване на вашите умения.

 

 

СПЕЦИАЛНИ СЕСИИ С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

 

Като членове на КОУЧИНГ КЛУБА ще имате възможност да задавате въпроси, а аз ще записвам отговорите под формата на добре структурирани видеа. Тези видеа ще бъдат на ваше разположение в онлайн платформата, където ще можете да намерите и всички останали ресурси.

Ще се постарая да отговоря максимално изчерпателно на всички зададени въпроси.

За тези от вас, които не ме познават, ето кратко мое представяне и професионалния ми профил във Facebook.

https://www.facebook.com/DianaGospodinovaLifeBusinessCoach/

Лектор:  ДИАНА ГОСПОДИНОВА

Диана Господинова♦ Дипломиран лайф и бизнес коуч към Noble Manhattan Coaching

♦ Консултант по бизнес управление с над 13 години практика

♦ Управител на Център по мениджмънт

♦ Онлайн предприемач създател на „Мениджмънт академия”

♦ Асоцииран член на Международния институт по коучинг и менторство

♦ Член на Коучинг асоциация България

♦ Член на Управителния съвет на Търговско-промишлена палата Стара Загора

 

СПЕЦИАЛНИ БОНУСИ

 

Включването в КОУЧИНГ КЛУБА ви дава следните специални безплатни бонуси:

 

Бонус 1. Едночасова коучинг сесия по Скайп

Коучинг сесия

 

Коучинг сесията може да бъде насрочена в избрано от вас време до края на годината. Това е чудесна възможност да осъществите сериозен скок при преодоляването на ваше вътрешно препятствие.

Бонус 1 е валиден само при включване в клуба до 31.03.2018г. Стойността на коучинг сесията: 100 лв.

 

 

 

 

Бонус 2 Как да се научим да обичаме себе си 

Как да се научим да обичаме и уважаваме себе си

 

Умението да обичаме и да се грижим за себе си е в основата на самоуважението и изграждането на положителна самооценка. В това двучасово обучение ще разберете какво всъщност означава да обичате себе си и ще научите конкретни техники, които можете да приложете веднага.

Стойност на обучението: 70лв.

 

 

 

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КОУЧИНГ КЛУБА?

 

Членството в КОУЧИНГ КЛУБА е подходящо за всеки човек, който е готов да работи със себе си, за да отключи скрития си потенциал и да стане по-добра версия на самия себе си. Всички материали са ориентирани към мислещи и активни хора, които знаят, че те могат да определят правилата в своя живот.

Ако вие чувствате желание да развивате себе си в позитивна, подкрепяща и продуктивна среда с радост ще ви посрещнем в клуба. Заповядайте!

 

 

ПРЕГЛЕД НА ЧЛЕНСТВОТО В КОУЧИНГ КЛУБА

 

Членството в КОУЧИНГ КЛУБА ви дава достъп до:

1. Учебни модули под формата на обучителни видеа:

Месец 1: Как да си поставяме цели

Месец 2: Как да постигаме резултати

Месец 3: Как да разбираме вътрешната игра и нейните правила

Месец 4: Как да повишим самоуважението и самооценката си

Месец 5: Как да разпознаваме и управляваме своите състояния

Месец 6: Как да разбираме и управляваме своите емоции

Месец 7: Как да управляваме мислите си

Месец 8: Как да повишим самоконтрола си

Месец 9: Как да се справяме със стреса и напрежението

Месец 10: Как да повишаваме мотивацията си

Месец 11: Как да вземаме ефективни решения

Месец 12: Как станем коуч на самите себе си

2. Достъп и работа в затворена Facebook група.

3. Месечни срещи на живо онлайн

4. Форум на клуба

По всяка от месечните теми множество ресурси:

5. Упражнения за развитие на уменията

6. Тестове за оценка 

7. Чеклисти за удобство и фокусиране

8. Казуси и примери

9. Вдъхновение по имейл

10. Допълнителни полезни ресурси.

11. Сесии с въпроси и отговори, реализирани под формата на видеа, достъпни за членовете.

12. Специални бонуси – видео обучения.

Бонуси:

Едночасова коучинг сесия по Скайп (стойност: 100 лв) при включване до 31.03.2018г.

Онлайн обучение: „Как да се научим да обичаме себе си“ (стойност: 70 лв)

За да се възползвате от своето членство в Коучинг клуба са ви необходими компютър, браузър и връзка с Интернет.

 

 

СРОКОВЕ И ЦЕНИ

 

 

Членството в КОУЧИНГ КЛУБА е на годишна база и ценовите възможности са посочени в таблицата по-долу:

 •  
 • МЕСЕЧНА ЦЕНА
 • 30лв./мес.
 • По 30лв. на месец
 • Цена за 2018г.
 • Пълен достъп до всички материали
 • Месечна среща
 • Фейсбук група
 • Вдъхновение по имейл
 • Бонус обучение
 • Х
 •  
 • ГОДИШНА ЦЕНА
 • 240лв./год.
 • По 20лв. на месец
 • Цена за 2018г.
 • Пълен достъп до всички материали
 • Месечна среща
 • Фейсбук група
 • Вдъхновение по имейл
 • Бонус обучение
 • Х
 •  
 • VIP ЦЕНА С КОУЧИНГ
 • 480лв./год.
 • По 40лв. на месец
 • Цена за 2018г.
 • Пълен достъп до всички материали
 • Месечна среща
 • Фейсбук група
 • Вдъхновение по имейл
 • Бонус обучение
 • 12 коучинг сесии по Скайп

 

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД КАТО СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА КЛУБА

 

За всички регистрирани членове на КОУЧИНГ КЛУБА, се случват няколко неща:

♦ Получават достъп до личната си страница в онлайн платформата ни “Мениджмънт академия” и стартират работата си по темата на месеца.

♦ Получават обратна връзка за своя напредък и коментари по попълнените упражнения.

♦ Започвам да отговарям на всички въпроси във Facebook групата, на ежедневна база.

♦ Участват в срещата на живо онлайн

♦ Стартират сесиите с въпроси и отговори

 

 

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС НАШИТЕ КЛИЕНТИ

 

“Здравейте,
Благодаря за изчерпателния доклад за личните ми характеристики. Интересен, задълбочен и изчерпателен.

Център по мениджмънтИзключително съм впечатлена и благодарна за енергията, която влагате, за да достигнете до интересите и нуждите на толкова хора. Следя с интерес уебинарите и ако не успея да се включа на живо, наистина бързам да не изпусна момента 🙂

За себе си мога да кажа, че се обогатих с много нови знания, които са ми полезни не само в личен, но и в професионален план. Направих теста за емоционална интелигентност и за личностни характеристики. До сега съм правила подобни, но не толкова професионалниобстойни и изчерпателни.  Благодарение на тези тестове, вече имам отговор на въпроса “защо реагирам по определен начин, в дадени ситуации”, имам една много добра тема, по която да работя. Смятам, че вече съм поне две крачки напред.

Имах удоволствието да проведем съвместно с вас коучинг сесия. Резултатът от нея ми даде много ясна представа за причините за моята неудовлетвореност и средствата да изляза от ситуацията. Споделянето сред близки и познати много често крие риск да не получиш разбиране и съвсем да се загубиш в собствените си терзания. Вашата подкрепа ми беше много ценна!

Център по мениджмънтЧета с удоволствие темите, които пускате и във фейсбук групата. Щастлива съм, че мога да участвам в анкетите за избор на месечна тема.”

Боряна Вълешкова,
относно множество услуги и инициативи на Център по мениджмънт

————————————-

“Здравей Диана Господинова. С това писъмце ще се опитам да опиша накратко нашата работа. Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Някои го наричат криза на средната възраст, когато сякаш напълно се променят ценностните приоритети. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро.
С огромна симпатия: Павлина Парушева”

Павлина Парушева,
относно проведени поредица Коучинг срещи

————————————-

“Уникален тест! Оценява много параметри – силни страни, по-малко изразени и най-вече ме впечатлиха препоръките за работа. Има ясна конкретика и съвети за усъвършенстване. Не пропускайте да се Център по мениджмънтнасладите на анализа и посоките за работа.”

Галя Чолакова,
относно онлайн проведен психологически тест
“Цялостно изследване на личността”

————————————

“Ефекта от теста е двуяк, т.е. първо разбираме доколко е правилна самооценката ни, а тя е в основата на самопознанието; и второ се поглеждаме от страни, обективно и професионално изработено. Анализа е достоверен и е препоръчителна основа за всички, които работят със себе си.”

Катерина Михайлова,
относно онлайн проведен психологически тест
“Цялостно изследване на личността”

———————————–

 А ето малка част от отзивите на участниците в нашите уебинари:

Десислава,“Благодаря за уебинара, изключително полезна информация.”
stela,“Доста детайлно разгледахме темата и схемата с последователните стъпки ми бяха най-полезни, както и отговорите на поставените въпроси.”
marriy80,“Беше много полезноо 🙂 Благодарности”,
Център по мениджмънтНевена,“Благодаря, беше ми изключително полезно!”
Катя: “И аз благодаря! Наистина полезна и добре поднесена информация!”
Милка,”Искрено благодаря! Изложението и съдържанието беше наистина на ниво!”
Петя,”Диана, страхотна сте! Поздравления!”
Венета: “Сърдечно благодаря за прекрасно поднесеното съдържание!”
Невена: “Бях на ваш уебинар, благодаря, за това, което правите. Благодаря Ви, искрено и от сърце!”
Ива: “Уебинарът беше много полезен! Бяхте прекрасна! Благодаря!”


Ето и мнения на част от участниците в инициативата Коучинг уикенд:

 “…най-ценното, те бяха повече, но най-вече възможността за споделяне на мисли, емоции с прекрасни хора…възможността да бъдеш себе си…” Мира
 
“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно Център по мениджмънтза себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!” Ваня

“Вълнуват ме темите от всички наши разговори и се чувствам пo-богата на знания, разбиране и любов. Доверие, откритост, искрена позитивна енергия” Катя

“Благодарна съм за всичко, което ми се случи и за хората, с които се запознах. Срещата ни не е случайна!” Жана
 
“Цялостното преживяване беше вълнуващо, различно, осмислящо…” Красимира

 

 

КАК ДА СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА КОУЧИНГ КЛУБА?

 

Ето стъпките, които е добре да следвате:

♦ Изберете да се включите сега, за да избегнете по-високата цена на следващия етап от кампанията.

♦ Направете поръчка и я изпратете.

♦ Заплатете поръчката.

Това е всичко. След регистрацията всички членове на клуба ще получите данни за достъп до вашите профили по имейла. Ще можете да започнете да развивате първото  от 12-те умения за постигане на резултати в живота и да направите първи стъпки към усъвършенстването на вътрешната си игра.

 

 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

 

 

100% гаранция за удовлетвореностВ нашата работа се стремим клиентите ни не просто да бъдат доволни, но и да имат реална положителна промяна в своя живот. 

Въпреки това, ако – поради каквато и да е причина – вие не сте доволни от членството ви в КОУЧИНГ КЛУБА, имате моята гаранция, че ще ви възстановя пълната сума на таксата за участие, която сте заплатили.

Достатъчно е да го заявите до 30 дни от началото на вашето членство.

 

 

ВАШАТА 2018 г МОЖЕ ДА БЪДЕ ГОДИНА НА ЛИЧНОСТНО ИЗРАСТВАНЕ И ОТКЛЮЧВАНЕ НА СКРИТИЯ ВИ ПОТЕНЦИАЛ.

 

Ако искате да развиете 12 ключови умения, да вземате по-добри решения в живота си и да постигате целите си, станете член на КОЧУНГ КЛУБА сега и изградете по-добра версия на самите себе си.

Очаквам ви да работим и да се усъвършенстваме заедно!

 •  
 • МЕСЕЧНА ЦЕНА
 • 30лв./мес.
 • По 30лв. на месец
 • Цена за 2018г.
 • Пълен достъп до всички материали
 • Месечна среща
 • Фейсбук група
 • Вдъхновение по имейл
 • Бонус обучение
 • Х
 •  
 • ГОДИШНА ЦЕНА
 • 240лв./год.
 • По 20лв. на месец
 • Цена за 2018г.
 • Пълен достъп до всички материали
 • Месечна среща
 • Фейсбук група
 • Вдъхновение по имейл
 • Бонус обучение
 • Х
 •  
 • VIP ЦЕНА С КОУЧИНГ
 • 480лв./год.
 • По 40лв. на месец
 • Цена за 2018г.
 • Пълен достъп до всички материали
 • Месечна среща
 • Фейсбук група
 • Вдъхновение по имейл
 • Бонус обучение
 • 12 коучинг сесии по Скайп