специално предложение 

СТАНИ ЛИДЕР НА ЖИВОТА СИ  – коучинг тренинг

Варна, 16 март, х-л AQUA, 10-17 часа

ТРЕНИНГ, КОЙТО ЩЕ ВИ ПРОМЕНИ

Управлявай живота си - курс за капитани

+ БОНУС 10 СТЪПКИ КЪМ ЩАСТИЕТО

Ние жените сме създатели на живота и пазители на любовта! Това са отговорни роли, в които често се загубваме. Поставяме се в служба на другите и забравяме, че сме отговорни и за собственото си щастие и успех в живота.

  • Искате ли да овладеете живота си отново?
  • Копнеете ли да се чувствате свободни в изборите си?
  • Мечтаете ли да реализирате целия потенциал, който чувствате, че имате?

Ние от екипа на коучинг тренинга вярваме, че напълно го заслужавате!

Ако искате да имате подкрепа по пътя на вашата трансформация и среда, в която е безопасно да изразите себе си, да експериментирате със собствените си ограничения и да ги преодолеете, тази СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА по повод празника на жените и точно за вас.

САМО ДО 10-ТИ МАРТ

220 лева

за 89 лева

(спестявате 131 лева)

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ ЗА СЕБЕ СИ В ТОЗИ ТРЕНИНГ

КОИ СА ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ ЗА ВАС НЕЩА

Искате ли да имате ориентир спрямо който да вземате важните решения в живота си? Този ориентир са вашите ценности. Когато знаете, кои са най-важните за вас неща, изборите в живота ви ще ви носят щастие и удовлетворение.

В тренинга ще ви помогнем да откриете своите ценности и да ги използвате за по-добри решения в живота си.

КОИ ОТ ВАШИТЕ ЦЕЛИ ВИ ПРИДВИЖВАТ КЪМ ЩАСТИЕТО

Омръзна ли ви целият ви живот да се върти около думата “трябва”? Нещата, които се стремим да правим и постигаме само защото “трябва” обикновено не ни правят щастливи.

Ако искате да разберете как да формулирате целите си така, че да се доближавате до желания от вас живот, в тренинга ние ще ви предложим мощен инструмент за тази цел.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СИЛАТА НА СИЛНИТЕ СИ СТРАНИ

Имате сила да създадете за себе си мечтания от вас живот.

Не вярвате ли?

В тренинга ще ви покажем как да стигате до силата вътре във вас и как да я използвате в ежедневните си решения. Решенията, които вземате от позицията на силата са в пъти по-добри от решенията продиктувани от страх или неувереност. 

КАК ДА ИЗВЛИЧАТЕ СИЛА И ОТ СВОИТЕ СЛАБОСТИ

Струва ви се невъзможно? Смятате, че слабите ви страни само ви пречат? Всичко, което приемаме за свои слабости всъщност са нещата, които ни подтикват към развитие и усъвършенстване на себе си.

Ако искате да разберете как слабостите ви могат да бъдат катализатор на вашето развитие и успех ние ще ви покажем, като използваме атрактивна техника.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЕМОЦИИТЕ СИ, ЗА ДА ПРАВИТЕ ПРАВИЛНИТЕ ЗА ВАС ИЗБОРИ

Негативните емоции ви карат да се чувствате зле? Потискате ги, игнорирате ги и се опитвате да не им обръщате внимание?

Ние имаме по-добър вариант за вас – да ги използвате, за да вземате по-добри решения. Как? Ще ви покажем на тренинга.

КАК ДА СЕ СПРАВЯТЕ СЪС СИТУАЦИИ, КОИТО ВИ ПОСТАВЯТ ПРЕД ИЗПИТАНИЕ

Ситуациите, които ви провокират да излезете извън зоната си на комфорт обикновено са свързани с емоции като неувереност, несигурност, понякога дори и страх.

Как щеше да се промени живота ви, ако можехте да се справяте с новите и непознатите неща с увереност и вяра в собствените ви способности?

В тренинга ще ви покажем, че е възможно точно вие да се справяте с предизвикателствата във вашия живот.

КАК ДА ТЪРСИТЕ И ДА ПОЛУЧАВАТЕ ПОДКРЕПА, КОГАТО ВИ Е НЕОБХОДИМА

Искате ли да имате кръг на силата съставен от хора, които да ви подкрепят по пътя към вашите цели?

В тренинга ще ви помогнем да създадете този кръг и да се научите как да получавате подкрепа от хората в трудни моменти.

БОНУС

10 СТЪПКИ КЪМ ЩАСТИЕТО

В кратката електронна книжка сме ви подготвили вдъхновяващи идеи как да повишите усещането си за щастие в своето ежедневие.

Бонусът е подарък за всички, които се регистрират в тренинга до 10 март.

ПОДАРЕТЕ СИ ПРОМЯНА!

Станете лидер на собствения си живот!

220 лева

89 лева

(спестявате 131 лева)

ВОДЕЩИ НА ТРЕНИНГА 

Диана Господинова

Диана е дипломиран коуч, сертифициран ТЕС практик и консултант по мениджмънт и помага на своите клиенти да постигат резултатите, които искат, чрез повишаване на личната си ефективност.

Тя е с 15 години опит като консултант по мениджмънт в малки и средни фирми и е създател и лектор на множество онлайн обучения и тренинги в областта на мениджмънта и емоционалната интелигентност.

Росен Рашков

Росен Рашков

Росен е професионален ICF коуч и треньор по социални умения. Неговата цел е да подкрепи професионалното и лично развитие на своите клиенти чрез богат арсенал от коучинг техники и инструменти.

Той е с над 15 години опит в създаване и развитие на успешни търговски екипи. Росен е автор на рубрика в списание „Човешки ресурси”, както и на собствен блог, посветен на изследване и развитие на социалните умения.

Гаранция за вашите пари от Център по мениджмънт

При подготовката на всяка програма на Център по мениджмънт даваме най-доброто от себе си в стремежа си да ви бъдем максимално полезни.

Въпреки това, ако – поради каквато и да е причина – вие не сте доволни от програмата, в която сте се включили, имате нашата гаранция, че ще ви възстановим пълната сума на таксата за участие, която сте заплатили, без да ви задаваме въпроси.

Достатъчно е да го заявите до 30 дни от извършване на плащането.

КАКВО ДРУГИТЕ КАЗВАТ ЗА НАС И НАШИТЕ ПРОГРАМИ

Антония

Антония

За уебинар Как да останем фокусирани в своите цели

Много Ви благодаря Диана. Благодарение на вашите уебинари, напредвам много. Следя вашите препоръки от повече от година. Съветите ви са безценни, успяхте да ме фокусирате и изстреляте в пътечката за бегачите. Бъдете здрава и все така отваряйте очите на хората.

jani

Жани

За коучинг сесия по скайп

“Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”

katrin

Катрин Прентис

За професионалните качества на Диана Господинова като коуч

Като ментор в програмата, с удоволствие отбелязвам, че г-жа Диана Господинова е професионалист с високо ниво на самосъзнание. Като коуч тя притежава умението да слуша на много високо ниво и да усеща дори това, което клиентът не казва, като с непоколебима елегантност фокусира целия процес върху интересите и дневния ред на клиента и  му помага успешно да постигне цели си.

Нейните ключови умения като коуч, съчетани с експертните и знания и опит в областта на управлението я правят забележителен актив за всеки лидер или екип, който ще се възползва от таланта и като коуч. Вътрешният и чар и ерудиция правят работата с нея не само професионално удовлетворяващо преживяване, но и гарантирано удоволствие.

Нина Йорданова

За уебинар Преглед на резултатите

Здравейте, Диана (и компания),

Искам да изразя мнението си за уебинара от 18/12/18. Беше изключително интересно и полезно.

Един от примерите, с които работихте беше от попълнената от мен анкета преди това, и беше изключително полезно да чуя нещата, които споделихте и идеите, които ми дадохте. Често си правя списъци и си водя Планер, което ми върши страхотна работа, за да организирам деня си, но Вашият подход е наистина по-задълбочен и аналитичен, а в същото време е достатъчно семпъл. Имам предвид, че не изисква допълнителна подготовка или знания, само да сме честни сами със себе си.

Накратко, мисля че, макар и съвсем случайно (ама наистина случайно), попаднах на едно малко съкровище, от което смятам да се възползвам през следващата 2019 година.

Ganka Petrova

Ганка Петрова

За уебинар Пътят на емоцията по време на конфликта
pavlina

Павлина

За коучинг сесии на живо

“Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”

vania

Ваня

За инициатива Коучинг уикенд

“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!” 

ПОДАРЕТЕ СИ ПРОМЯНА!

Станете лидер на собствения си живот!

220 лева

89 лева

(спестявате 131 лева)