РЕЗУЛТАТИ ОТ ГОДИШНОТО ПРОУЧВАНЕ

Благодарим на всички, които взеха участие в годишното ни проучване “Поглед към 2018г.” Традиционно в края на годината проучваме какво ви вълнува в областта на личностното развитие и самоусъвършенстване.

Ето и кратко обобщение на резултатите:

МотивацияГоляма част от нашите клиенти и читатели са мотивирани да работят със себе си и да развиват своите умения.

Тези, които имат нужда от по-висока мотивация, за да положат усилия в себеусъвършенстването са споделили за претовареност с ежедневни задачи, липса на време и неувереност в собствените сили.

Ментор, подкрепа и подходящите инструменти биха им помогнали да са по-мотивирани за работа със себе си. Точно в тези области можете да разчитате на нас и през 2018 година. Области на развитие

Първите три области, в които имате желание да се усъвършенствате през 2018 година са управление на емоциите и мислите, поставяне на цели и промяна на навиците.

Как да формулираме цели и да постигаме това, което искаме е основния фокус на работата в Коучинг клуба през Януари, така че можете да се включите още сега.

Области в живота

Първите три области, в които искате да постигнете по-добри резултати през 2018 година са:

  • Почивка и пътуване
  • Социално общуване
  • Финанси

Пожелаваме ви от сърце да пътувате, да се забавлявате и да постигнете финансовите си цели!Форма на работа

Най-желаните от вас начини, по които бихте искали да работите по своето самоусъвършенстване са онлайн обучения с преподавател и тренинг на живо с много практически упражнения.

През 2018 година ще продължим да ви предлагаме онлайн обучения и с постоянна подкрепа и контакт с преподавател, но ще ви предложим и пълни ръководства за самостоятелна работа стъпка по стъпка. Това е формата, която сте поставили на трето място в своите предпочитания.

В сравнение с проучването от миналата година темата за определяне на целите и посоките за развитие остава на водещо място.

Сега е момента да направите първата крачка към подобряване на своите умения в тази посока и да се включите в Коучинг клуба. Повече информация можете да видите оттук: КОУЧИНГ КЛУБ

 


Ако този материал ви е бил полезен, споделете го, за да помогне и на други. Благодарим ви!

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *