14 дневна програма за поставяне на цели

Месец Януари е много подходящо време, за да решим  какво искаме да постигнем през предстоящата година. Начинът, по който формулираме своите цели е от изключителна важност и може да подпомогне тяхното постигане или да ги саботира.

Представете си например, че през 2018г. искате  да намалите теглото си. Нека да разгледаме два примера за формулиране на цели в тази ситуация.

Цел 1: Не искам да съм дебела.

Цел 2: Сега съм 64кг. До 14-ти февруари, искам да бъда 58 кг. и за празника да облека прекрасната рокля, която си купих и да впечатля партньора си.

Коя от двете цели ви действа мотивиращо и ви подтиква към действие?

При първата цел вие сте в абсолютна мъгла относно точния резултат, които искате да постигнете. Така формулирана целта може да означава всичко и няма как да разберете кога сте я постигнали.

Втората цел е конкретна – трябва да намалите теглото си точно с 6 килограма до 14-ти февруари. Тази яснота ви дава възможност да планирате стъпките, чрез които да постигнете целта си. Освен това в целта ви е включен елемент, който я прави много лична и вдъхновяваща – прекрасната ви рокля и любимия човек!

Искате ли да се научите да формулирате целите си по този ясен и вдъхновяващ начин?

Имаме подарък за вас!

БЕЗПЛАТНА 14 дневна програма за поставяне на цели

 

Всеки ден ще получавате имейл с една стъпка, която трябва да изпълните. В края на 14-дневната програма ще имате яснота за най-важните за вас цели през предстоящата година и план за тяхното постигане.

Освен това, можете да използвате тези 14 стъпки като инструмент за качествено формулиране на цели винаги, когато ви е необходимо.

Искате ли да се включите в БЕЗПЛАТНА 14 дневна програма за поставяне на цели?

Въведете своя имейл и започнете веднага да поставяте своите цели и да постигате успеха, който заслужавате!

Програмата ще бъде БЕЗПЛАТНА за всички, които се включат до 31 Януари 2018г.

14 дневна програма за поставяне на цели

* indicates required

Кампании