Благодарим ви за участието в уебинара! Вземете своя бонус още сега и планирайте своята успешна 2019 година!

CoachingClub-2019

50% ОТСТЪПКА

от цената за 12 месеца

с промо код: club-50

САМО ЗА 189 ЛЕВА

редовна цена 379 лева

Искате ли да отключите пълния си потенциал през новата година?

Специалното предложение само за участниците в уебинара изтича след няколко часа.

Възползвайте се сега!

Уменията, които развиваме и темите, по които  работим в Коучинг клуба са следните:

 • Умения за фокусиране, целеполагане и приоритизиране
 • Нагласа ориентирана към резултати
 • Нашата представа за нас самите, като изходна точка, от която зависят нашите решения
 • Обичайните ни емоционални състояния
 • Обичайните ни мисловни модели
 • Дълбоко вкоренените ни вярвания как функционира светът, животът и ние самите
 • Възможността ни да отлагаме удоволствието в името на постигане на целите, които имаме
 • Начините, по които се справяме с напрежението от взаимодействието ни с другите хора и случки в живота ни
 • Възможността ни да поддържаме активността и мотивацията си на високо ниво
 • Умението ни да сме наясно със самите себе си, със собствените си желания, силни страни и ограничения
 • Уменията ни да вземаме решения, които са в синхрон с нас и допринасят за нашия успех и щастие
 • Възможността ни да помагаме сами на себе си в трудни и критични моменти в живота ни

ВИЕ СТЕ ВАЖНИ ЗА НАС! ИЗТЕГЛЕТЕ СВОЯ БОНУС ЗА УЧАСТИЕ!

Много често формулираме своите цели неправилно – или са твърде общи или звучат като принципни пожелания. Това води до усещането за дистанцираност от самата цел и не ни действа мотивиращо.

За да работи целта за нас, тя трябва да е лично НАШАТА цел, трябва да ни вдъхновява, да ни “говори”, да предизвиква у нас емоция и вълнение.

Чек-листа “ДОБРЕ ФОРМУЛИРАН РЕЗУЛТАТ”, който ви подаряваме ще ви помогне в да проверите дали целите ви са формулирани правилно, така че да ви служат по най-добрия начин.

Използвайте го и надградете своя успех през 2019 година!

Пожелаваме ви успех!

Гаранция за вашите пари от Център по мениджмънт

При подготовката на всяка програма на Център по мениджмънт даваме най-доброто от себе си в стремежа си да ви бъдем максимално полезни.

Въпреки това, ако – поради каквато и да е причина – вие не сте доволни от програмата, в която сте се включили, имате нашата гаранция, че ще ви възстановим пълната сума на таксата за участие, която сте заплатили, без да ви задаваме въпроси.

Достатъчно е да го заявите до 30 дни от извършване на плащането.

КАКВО ДРУГИТЕ КАЗВАТ ЗА НАС И НАШИТЕ ПРОГРАМИ

Антония

Антония

За уебинар Как да останем фокусирани в своите цели

Много Ви благодаря Диана. Благодарение на вашите уебинари, напредвам много. Следя вашите препоръки от повече от година. Съветите ви са безценни, успяхте да ме фокусирате и изстреляте в пътечката за бегачите. Бъдете здрава и все така отваряйте очите на хората.

jani

Жани

За коучинг сесия по скайп

“Здравейте, група! Пиша, за да изразя своята огромна благодарност към нашата прекрасна Диана. Миналата седмица имах коучинг сесия по скайп. Досега не съм ползвала тази услуга. И не знаех какво да очаквам. Но по време на сесията открих много отговори. Почувствах се много добре. Сякаш нов хоризонт се отвори пред мен. И най-важното- главния ми въпрос за приоритета в работата ми, има вече решение.Благодаря, Благодаря, Благодаря, Диана!”

katrin

Катрин Прентис

За професионалните качества на Диана Господинова като коуч

Като ментор в програмата, с удоволствие отбелязвам, че г-жа Диана Господинова е професионалист с високо ниво на самосъзнание. Като коуч тя притежава умението да слуша на много високо ниво и да усеща дори това, което клиентът не казва, като с непоколебима елегантност фокусира целия процес върху интересите и дневния ред на клиента и  му помага успешно да постигне цели си.

Нейните ключови умения като коуч, съчетани с експертните и знания и опит в областта на управлението я правят забележителен актив за всеки лидер или екип, който ще се възползва от таланта и като коуч. Вътрешният и чар и ерудиция правят работата с нея не само професионално удовлетворяващо преживяване, но и гарантирано удоволствие.

Нина Йорданова

За уебинар Преглед на резултатите

Здравейте, Диана (и компания),

Искам да изразя мнението си за уебинара от 18/12/18. Беше изключително интересно и полезно.

Един от примерите, с които работихте беше от попълнената от мен анкета преди това, и беше изключително полезно да чуя нещата, които споделихте и идеите, които ми дадохте. Често си правя списъци и си водя Планер, което ми върши страхотна работа, за да организирам деня си, но Вашият подход е наистина по-задълбочен и аналитичен, а в същото време е достатъчно семпъл. Имам предвид, че не изисква допълнителна подготовка или знания, само да сме честни сами със себе си.

Накратко, мисля че, макар и съвсем случайно (ама наистина случайно), попаднах на едно малко съкровище, от което смятам да се възползвам през следващата 2019 година.

Ganka Petrova

Ганка Петрова

За уебинар Пътят на емоцията по време на конфликта
pavlina

Павлина

За коучинг сесии на живо

“Здравей Диана,  Обръщайки се към теб не знаех буквално по кой път да тръгна. Бях стигнала до пълно блокиране. Благодарение на твоето умело, с много такт и лекота водене успях да се задвижа. Само с няколко срещи успях да изляза от тоталната стагнация и вече гоня конкретни цели. Благодарна съм ти за искрената загриженост и всеотдайност, която вложи в нашите срещи. Ти си един ярък лъч светлина и който заложи на теб ще бъде за негово добро. С огромна симпатия, Павлина.”

vania

Ваня

За инициатива Коучинг уикенд

“Съпреживяването на свободата да бъдеш себе си,удоволствието да общуваш с търсещи и мислещи хора,споделянето на “пътя”,който всеки извървява….изненадата да намериш в чуждия опит нещо ценно за себе си….и не на последно място да усетиш Любов!Благодаря на всички за тези все поглъщащи и уникални емоции!Обичам ви!”